TUI kortingscodes – Bespaar deze week tot €200,- op jouw vakantie!

Geschreven op:

Op zoek naar een TUI kortingscode om jouw vakantie nog nét iets goedkoper te maken? Goed nieuws! Deze week kun je namelijk met een extra korting jouw volgende reisje boeken. Benieuwd naar welke TUI kortingscode je kunt gebruiken? Lees dan verder & gebruik hem direct!

> Ga direct naar alle vakantie aanbiedingen bij TUI

 

Deze week te gebruiken: TUI kortingscodes!

Het is eindelijk zover: de week van black friday! Je kunt bij het afrekenen van jouw vakantie bij TUI een kortingscode gebruiken. En niet zo maar één, de kortingen lopen op tot maar liefst €200! Zie hieronder direct welke kortingscodes nu actief zijn. De kortingscodes zijn te gebruiken op dinsdag 26 november 2019 en donderdag 28 november 2019 (Black Friday week). De TUI kortingscodes kunnen ingevoerd worden op de laatste stap in de reservering (bij de controleren & boeken pagina). De kortingscodes zijn alleen bruikbaar voor het geselecteerde aanbod onder de link. Op een rijtje:

 

Dinsdag 

  1. Selectie hotels – vertrekdatum 01-02-20 t/m 31-03-20: €75 extra korting per boeking: BF19FIN (klik om direct te gebruiken)
  2. Selectie hotels Zanzibar, Kenia, Mauritius, Senegal, Gambia, Kaapverdië, Egypte – vertrek in winter – €100 extra korting per boeking: BF19AFR (klik om direct te gebruiken)
  3. Selectie hotels New York – vertrekdatum 19-12-19 t/m oktober 2020 – €75 extra korting per boeking: BF19NYC (klik om direct te gebruiken)

 

Donderdag

  1. Selectie hotels Azoren – vertrekdatum 01-05-20 t/m 30-06-20 – €150 extra korting per boeking: BF19AZO (klik om direct te gebruiken)
  2. Selectie hotels Mexico, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Cuba – vertrekdatum 01-04-20 t/m 30-06-20 – €200 extra korting per boeking: BF19RLR (klik om direct te gebruiken)
  3. Alle accommodaties Mayrhofen (Oostenrijk) – vertrekdatum 14-12-19 t/m 31-03-20 – €75 extra korting per boeking: BF19OOS (klik om direct te gebruiken)

 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.