Hoe lang vliegen naar Dominicaanse Republiek?

De vliegtijd Dominicaanse Republiek vanaf Nederland verschilt per luchthaven waarvandaan en waarnaartoe gevlogen wordt. Ook vindt er altijd minimaal één tussenstop plaats, wat natuurlijk ook invloed heeft op de vliegtijd naar de Dominicaanse Republiek. De kortste vlucht is vanaf Amsterdam naar Punta Cana met één tussenstop. Benieuwd naar de verschillende vluchten en reistijden? Hieronder vind je de kortste vliegtijden vanaf o.a. Amsterdam en Rotterdam.

> Bekijk alle vluchten naar de Dominicaanse Republiek

 

Actuele Dominicaanse Republiek aanbiedingen

> Dominicaanse Republiek aanbiedingen bij TUI
> Goedkope Dominicaanse Republiek reizen bij De VakantieDiscounter
> Dominicaanse Republiek vakanties bij D-reizen

Kortste vliegtijd Amsterdam (Schiphol) – Dominicaanse Republiek (Punta Cana)

Wat is kortste vliegtijd Dominicaanse Republiek vanaf Nederland? Dit ligt er dus aan vanaf en naar welke luchthaven gevlogen wordt. De kortste mogelijkheid is vanaf Amsterdam naar Punta Cana, met één tussenstop. Deze vlucht is dan in het snelste geval zo'n 12 uur vliegen. Op de Dominicaanse Republiek is het 6 uur vroeger dan in Nederland, waardoor je dus officieel 6 uur later aankomt na vertrek vanaf Amsterdam.

 

Kortste vliegtijd Rotterdam – Dominicaanse Republiek

De vliegtijd vanaf Rotterdam naar de Dominicaanse Republiek is een heel stuk langer dan de vliegtijd vanaf Amsterdam. Vanaf Rotterdam is het bijna 25 uur vliegen naar Punta Cana, inclusief twee tussenstops. In tegenstelling tot een vlucht vanaf Amsterdam, is een vlucht naar een ander deel van de Dominicaanse Republiek korter. Je bent namelijk met een vlucht tussen Rotterdam en Santo Domingo ongeveer 18 uur kwijt.

 

Meer Dominicaanse Republiek:

> Alle actuele Dominicaanse Republiek vakantie aanbiedingen

> Dominicaanse Republiek last minutes

> All inclusive Dominicaanse Republiek vakanties

 

Bali vliegtijd
altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter