Temptation Island VIPS 2018 resorts Mexico

Villa mannen & vrouwen
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Ja hoor, het is bijna zo ver: het nieuwe seizoen Temptation Island staat weer voor de deur! Maar dit keer hebben ze besloten om het over een andere boeg te gooien… Zoals inmiddels bekend is wordt het nieuwe seizoen opgenomen met BN’ers! Ook mogen we twee nieuwe presentatoren verwelkomen: onze eigen Yolanthe & Kaj. Het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma zal beginnen op 7 juni 2018 en wordt exclusief uitgezonden bij Videoland.

Wij, als trouwe fans, zijn erg benieuwd waar dit gloednieuwe seizoen is opgenomen. We zijn erin geslaagd om uit te zoeken in welke Temptation Island resorts alles zich dit seizoen gaat afspelen. Wat zullen we dit keer kunnen verwachten van onze VIPS, verleiders en verleidsters? Benieuwd naar de nieuwe Temptation Island resorts? Lees snel verder!

 

 

Temptation Island VIPS deelnemers

Wat kunnen we eigenlijk precies verwachten van het nieuwe seizoen? We zetten even alles op een rijtje.

De BN’ers die dit seizoen mee zullen doen aan Temptation Island VIPS zijn: Donny & Amijé, Niels & Rosanna, Ruud & Rowena en Stefano & Gelina. Daarnaast zullen we ongetwijfeld iedere week weer kunnen genieten van de verleiders en verleidsters. De mannelijke verleiders die meedoen aan Temptation Island VIPS zijn: Karim, Mike, Steven, Thies, Vinz, Joël, Jay en Jarredson. Benieuwd naar deze acht mannen? Je vindt ze hier. De vrouwelijke verleidsters die de mannelijke VIPS zullen proberen te verleiden zijn: Dorien, Kelly, Danique, Fabiola, Merel, Tessa, Charissa en Taria-Ann. Benieuwd naar deze charmante verleidsters? Je vindt ze hier.

 

Temptation Island VIPS resorts

Wij hebben voor jou uitgezocht waar de Temptation Island VIPS 2018 kandidaten dit seizoen verblijven! Het resort van zowel de mannen als de vrouwen bevindt zich in Mexico.

 

Resort mannen: Villa Zachil

De mannelijke VIPS zullen samen met de verleidsters verblijven in Villa Zachil. Villa Zachil is een super luxe villa direct aan het strand. De villa beschikt onder andere over een privézwembad, een hottub, een luxe badkamer en maar liefst vijf slaapkamers. We kunnen niet wachten om te zien wat zich hier allemaal gaat afspelen…

> Bekijk hier alle foto’s van het mannen resort in Temptation Island VIPS 2018

 

Resort vrouwen: Villa Casa Del Mar

De vrouwelijke VIPS zullen samen met de verleiders verblijven in Villa Casa Del Mar. Ook Villa Casa Del Mar is een paradijselijke villa, misschien wel nog mooier als mannen resort… De super-de-luxe villa beschikt over een waanzinnig zwembad, een bubbelbad en maar liefst zes slaapkamers en badkamers.

> Bekijk hier alle foto’s van het vrouwen resort in Temptation Island VIPS 2018

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.