Ja hoor, het is bijna zo ver: het nieuwe seizoen Temptation Island staat weer voor de deur! Maar dit keer hebben ze besloten om het over een andere boeg te gooien… Zoals inmiddels bekend is wordt het nieuwe seizoen opgenomen met BN'ers! Ook mogen we twee nieuwe presentatoren verwelkomen: onze eigen Yolanthe & Kaj. Het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma zal beginnen op 7 juni 2018 en wordt exclusief uitgezonden bij Videoland.

Wij, als trouwe fans, zijn erg benieuwd waar dit gloednieuwe seizoen is opgenomen. We zijn erin geslaagd om uit te zoeken in welke Temptation Island resorts alles zich dit seizoen gaat afspelen. Wat zullen we dit keer kunnen verwachten van onze VIPS, verleiders en verleidsters? Benieuwd naar de nieuwe Temptation Island resorts? Lees snel verder!

 

 

Temptation Island VIPS deelnemers

Wat kunnen we eigenlijk precies verwachten van het nieuwe seizoen? We zetten even alles op een rijtje.

De BN'ers die dit seizoen mee zullen doen aan Temptation Island VIPS zijn: Donny & Amijé, Niels & Rosanna, Ruud & Rowena en Stefano & Gelina. Daarnaast zullen we ongetwijfeld iedere week weer kunnen genieten van de verleiders en verleidsters. De mannelijke verleiders die meedoen aan Temptation Island VIPS zijn: Karim, Mike, Steven, Thies, Vinz, Joël, Jay en Jarredson. Benieuwd naar deze acht mannen? Je vindt ze hier. De vrouwelijke verleidsters die de mannelijke VIPS zullen proberen te verleiden zijn: Dorien, Kelly, Danique, Fabiola, Merel, Tessa, Charissa en Taria-Ann. Benieuwd naar deze charmante verleidsters? Je vindt ze hier.

 

Temptation Island VIPS resorts

Wij hebben voor jou uitgezocht waar de Temptation Island VIPS 2018 kandidaten dit seizoen verblijven! Het resort van zowel de mannen als de vrouwen bevindt zich in Mexico.

 

Resort mannen: Villa Zachil

De mannelijke VIPS zullen samen met de verleidsters verblijven in Villa Zachil. Villa Zachil is een super luxe villa direct aan het strand. De villa beschikt onder andere over een privézwembad, een hottub, een luxe badkamer en maar liefst vijf slaapkamers. We kunnen niet wachten om te zien wat zich hier allemaal gaat afspelen…

> Bekijk hier alle foto's van het mannen resort in Temptation Island VIPS 2018

 

Resort vrouwen: Villa Casa Del Mar

De vrouwelijke VIPS zullen samen met de verleiders verblijven in Villa Casa Del Mar. Ook Villa Casa Del Mar is een paradijselijke villa, misschien wel nog mooier als mannen resort… De super-de-luxe villa beschikt over een waanzinnig zwembad, een bubbelbad en maar liefst zes slaapkamers en badkamers.

> Bekijk hier alle foto's van het vrouwen resort in Temptation Island VIPS 2018

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter