Corendon artiestenreis 2024

Dit gaat één groot feest worden
Corendon artiestenreis
Willem Beuk
Willem - Reisspecialist

Vakantie en muziek laten samenkomen op hetzelfde moment? Dan is één van de Corendon artiestenreizen echt iets voor jou! Stel je voor, je ligt op een ligbedje bij Mambo Beach op Curaçao terwijl je favoriete Nederlandstalige artiest voor je neus aan het optreden is… Genieten toch! Van feestelijke optredens tot intieme concerten die duren tot diep in de nacht, dit is een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van het Nederlandstalige levenslied. Bereid je voor op een muzikale reis, waar o.a. De Bevers, Django Wagner en Wolter Kroes ervoor zorgen dat jullie een fantastische vakantie tegemoet gaan. Wil je meer weten over deze gezellige reizen? Lees dan snel verder!

> Bekijk hier alle Corendon artiestenreizen

Waar gaat de reis heen?

De artiestenreizen van Corendon gaan meestal naar Curaçao of Turkije. Op Curaçao is het het gehele jaar lekker weer en hierdoor hoeft het dus niet in de zomer plaats te vinden. Daarnaast geldt voor zowel Curaçao als Turkije dat het een bekende vakantiebestemming is onder de Nederlandse vakantiegangers. De hotels & resort waarin je verblijft tijdens een artiestenreis is (bijna) altijd op basis van all inclusive. Turkije is wat dat betreft wel een stuk voordeliger dan Curaçao… Voor ieder wat wils dus!

Corendon artiestenreis 2024 | Dit zijn de opties

Heb jij plannen om in 2024 mee te gaan met zo’n Corendon artiestenreis? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Twijfel je nog? Wij geven je wat meer informatie over hoe deze reizen eruit zien en wanneer ze plaats zullen vinden. Wie weet zien we elkaar binnenkort op het hagelwitte strand van Curaçao of op één van de vele all inclusive resorts in Turkije…

Kunuku Aqua Resort Muziekreis De Bevers

Corendon artiestenreis

Altijd al op vakantie willen gaan met John de Bever, volkszanger van beroep en o.a. bekend van het programma ‘De Bevers’? Dit is jullie kans! Op 11 juni 2024 nodigen De Bevers jullie uit om deel uit te maken van dit geweldige muziekale avontuur. De reisleiders John de Bever en Kees staan acht dagen lang voor je klaar en zorgen er voor dat jij een fantastische vakantie tegemoet gaat. Je verblijft tijdens deze reis bij het super de luxe 4* Kunuku Aqua Resort, gelegen in Sint Willibrordus. Dit kleurrijke resort beschikt o.a. over maar liefst 4 zwembaden (waarvan 2 met glijbanen), 6(!) verschillende bars & restaurants en talloze sport- en spelfaciliteiten… Ideaal toch?

> Bekijk hier de Muziekreis met De Bevers bij Corendon

Kunuku Aqua Resort Rocket Artiestenreis

Corendon artiestenreis

Toch niet zo fan van De Bevers? Dan past de Rocket Artiestenreis misschien wat meer in jouw straatje… Tijdens deze 9-daagse vakantie genieten jullie namelijk de hele dag door van verschillende optredens van o.a. Wolter Kroes, Django Wagner, Ammar, Wilbert Pigmans en Zanger Alex (bekend van ‘een bossie rooie rozen’). En ook bij deze Corendon artiestenreis verblijf je in het kleurrijke 4* Kunuku Aqua Resort… En dat op basis van all inclusive! Aan eten en (vooral) drinken dus geen gebrek tijdens deze feestweek. Deze fantastische groep entertainers gaat er één onvergetelijk groot feest van maken. Dit wil je toch niet missen?

> Bekijk hier de Rocket Artiestenreis bij Corendon

Long Beach Resort & Spa Deluxe Artiestenreis

Corendon Artiestenreis Artiestenreis Turkije

En dan hebben we één van de twee nieuwste Corendon artiestenreizen van 2024: Long Beach Resort & Spa Deluxe Artiestenreis! Tijdens deze gezellige artiestenreis zul je onder andere genieten van muziek van de Toppers van Oranje! Denk aan Rene Karst, Dikdakkers en Django Wagner. Wat een feest! Jullie verblijven in een super-de-luxe 5-sterren resort direct aan het strand van Alanya. Hier kunnen jullie gebruik maken van de zwembaden, de verschillende restaurants & bars, wellness en nog veel meer. Hier zullen jullie je niet snel gaan vervelen en vrienden voor het leven maken!

> Bekijk hier de Long Beach Resort & Spa Deluxe Artiestenreis

Alarcha Resort Jubileumreis 20 jaar Artiestenreizen

Corendon artiestenreis Turkije

De tweede artiestenreis die recent online is gekomen is er niet zomaar eentje… Het is namelijk een jubileumreis ter ere van 20 jaar Corendon Artiestenreizen! Tijdens deze onvergetelijke reis verblijven jullie maar liefst 8 dagen in het luxe 5-sterren Alarcha Resort in Turkije. Wie wil dat nou niet? Daarnaast genieten jullie tijdens deze week van gezellige optredens van o.a. Wolter Kroes, Monique Smit, Alex, Rob Ronalds, Bob Offenberg en Ray Benjamin! Deze bijzondere reis heeft vier fantastische feestavonden, waarvan één avond met TV-opnames door Hollandse Hitmix. Wij zouden het wel weten!

> Bekijk hier de Alarcha Resort Jubileum Artiestenreis

Corendon artiestenreis 2024

Laten we nog één keer de redenen waarom het leuk is om mee te gaan met een Corendon artiestenreis op een rijtje zetten. Nou, ten eerste, wie houdt er niet van vakantie vieren met Nederlandse muziek? De bekendste Nederlandstalige zangers zijn er te vinden… Deze reis is gewoon één groot feest! Denk aan zon, zee, strand, en dan die bekende deuntjes die voor een gezellige sfeer zorgen. Dus, waar wacht je nog op? Pak die koffers maar in, warm die stembanden op en wie weet zien we elkaar bij de Corendon artiestenreis 2024!

Wil je meer lezen over Curaçao? Check dan onderstaande blogs. Benieuwd naar reistips en verhalen over andere vakantiebestemmingen? Neem dan een kijkje tussen onze andere vakantiedealz blogs!

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.