Srprs.me €40,- korting + ontdek de toffe Solo Together reizen!

krijg nu via ons €40,- korting op jouw boeking!
Maaike - Reisspecialist

Stel je voor… Je boekt een reisje, maar je weet nog niet waar je naartoe gaat. Klinkt spannend, toch? Dit is precies wat de het toffe concept van srprs.me is! En geloof ons; dit moet je écht eens gedaan hebben… De ideale manier om de spontaniteit weer terug te laten komen tijdens het reizen. Ben je benieuwd? Je kunt het tijdelijk érg goedkoop eens uitproberen (of gewoon nog eens gaan als je al een keer via srprs.me bent weggeweest). Wij mogen namelijk €40,- korting geven op jouw srprs.me boeking!

>> Maak direct gebruik van €40,- korting op jouw srprs.me reis

 

 

TIP: kies voor een Solo Together srprs.me reis!

De ultieme verrassing staat voor je klaar… Je weet namelijk niet waar jouw tripje naartoe gaat, máár ook met wie je reist is nog een verrassing! Nu vraag je je misschien af hoe dit precies werkt? Dat leggen wij je uit!

 1. Je boekt voor jezelf een reisje via de speciale Solo Together pagina op de website van srprs.me
 2. Op de afgesproken tijd ben je op de airport en zul je jouw reisgroep ontmoeten
  • Vaak is dit een mix van mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar oud, allemaal met hetzelfde doel; op avontuur gaan! Je reist met minimaal 4, maximaal 8 personen.
 3. Op de airport komen jullie samen achter de bestemming waar jullie naartoe gaan
  • Een bestemming uitsluiten kan met deze srprs.me reis niet, dit komt omdat je met groep reist
  • Waar je exact naartoe gaat is nog een verrassing, maar het is in ieder geval naar een Europese stad buiten de Benelux
 4. Aangekomen op bestemming gaan jullie naar de accommodatie, daar overnachten jullie in hetzelfde hostel. Afhankelijk van de groepsgrootte, zitten jullie in één of twee gedeelde kamers.
 5. Jullie verblijven in totaal 4 dagen (3 nachten) in het buitenland. Daarna is het helaas weer tijd om terug te gaan naar Nederland… Maar; wel met een groep nieuwe vrienden en een ervaring rijker!

 

>> Lees meer info over de srprs.me Solo Together reis & bekijk de mogelijkheden!

 

Liever samen op reis? Kies dan voor één van de andere srprs.me concepten!

Liever met jouw beste vrienden, lover of familie op verrassingsreis? Ook dat kan bij srprs.me! Lees in dit blog alles over de verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke reis via srprs.me.

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.