Hou jij van een verrassing en durf jij het avontuur aan te gaan om met srprs.me op reis te gaan? Hoe srprs.me het zelf prachtig omschrijft: “Als je niet weet wat je staat te gebeuren, bekijk je de wereld vol verbazing: open en nieuwsgierig”. srprs.me zorgt ervoor dat de spontaniteit weer terugkomt bij reizen. Niet alles van te voren regelen en uitstippelen, gewoon kijken waar het avontuur je brengt.

Maar, hoe werkt dat nou precies? Dat gaan we je uitleggen! Wil je direct naar alle verschillende verrassingsreizen op de website van srprs.me? Klik dan hier!

 

srprs.me | hoe werkt het?

Tijdens jouw boeking heb je alle vrijheid om jouw eigen stedentrip of vakantie samen te stellen. Eerst is het natuurlijk belangrijk om te beslissen wat voor trip je bij srprs.me wil boeken. Wordt het een korte citytrip met het vliegtuig in Europa? Of gaan jullie voor een vakantie met eigen auto (yes, ook dat kan gewoon!).

 

srprs.me | vliegreis

Je hebt gekozen voor een vliegreis. Dat betekent dus dat je in ieder geval naar het buitenland gaat! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt… Je hebt de volgende keuzes voor jullie citytrip- of vakantiebestemming:

  • Heel Europa
  • Buiten Europa (minimaal 7 dagen)
  • Noord Europa
  • Oost Europa
  • Zuid Europa
  • West Europa

Wil je graag één of meerdere steden uitsluiten? Je mag gratis en voor niets drie steden uitsluiten; ideaal! srprs.me zorgt er altijd voor dat je naar een veilige bestemming buiten de Benelux gaat.

De volgende stap is het kiezen van de luchthaven. Je kunt kiezen uit vier vliegvelden: Eindhoven, Amsterdam, Brussel en Dusseldorf. Je moet er minimaal één selecteren, maar allemaal is ook prima. Daarna is het tijd voor de accommodatie… Welk type verblijf past bij jou? Kies uit Shared (een gedeelde kamer en gedeelde badkamer), Standard (goede kamer beoordeeld met een 8+), Comfort (zeer goed beoordeelde 3* of 4* kamer beoordeeld met een 8,5+) of Premium (deluxe kamer beoordeeld met een 9+). Selecteer het gewenste aantal dagen, jullie vertrekdatum, eventuele extra's en let's go! Het avontuur kan beginnen…

Vlak voor vertrek, bij de airport, kras je de kraskaart (die krijg je een week voor vertrek thuisgestuurd) van srprs.me open en voer je de code van de kraskaart in. Een paar seconden later komen jullie achter de bestemming van jullie vliegreis!

> Bekijk alle informatie, verschillende opties en prijzen voor srprs.me vliegreizen

 

srprs.me | autoreis

Op avontuur kan ook dichtbij huis! Je bepaalt zelf hoe lang jullie op reis gaan, met wie je de vakantie boekt en hoeveel verschillende bestemmingen jullie willen ontdekken. srprs.me zorgt voor een fijne accommodatie en extra wensen zoals een kinderbedje of een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen.

Zodra jullie in de auto zitten krijgen jullie de rijrichting te weten door middel van een kraskaart (die krijg je een week voor vertrek thuisgestuurd). Pas onderweg komen jullie achter de bestemming(en)!

> Bekijk alle informatie, verschillende opties en prijzen voor srprs.me autoreizen

 

srprs.me | hoe weet ik wat ik moet inpakken?

Bij zowel de autoreis als de vliegreis weten jullie voor vlak voor vertrek nog geen bestemming… Maar, wat moet je dan meenemen? Wordt het warm? Of kun je regen verwachten (hopelijk niet natuurlijk!)? Een week voor vertrek krijg je van srprs.me het weerbericht voor jouw bestemming te weten. Zo kun je vol vertrouwen jouw korte broek of winterjas inpakken; handig!

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter