srprs.me kortingscode 2019

Exclusief €50,- korting op ALLES!
Geschreven op:

Wil jij goedkoop lekker er even tussenuit? Dat kan met deze exclusieve srprs.me kortingscode van €50,-! Bij srprs.me kun je verschillende prachtige reizen boeken. Alle reizen hebben één ding gemeen: de bestemming is nog onbekend! Durf jij het avontuur aan? Via VakantieDealz kan het dus met een lekkere korting…  

srprs.me kortingscode 2019 – meer informatie

Klaar om onze unieke srprs.me kortingscode te gebruiken? De kortingscode kun je gebruiken tussen 26 mei 2019 en 17 juni 2019 en is geldig op alle reizen met een minimale orderwaarde van €150,-.

Om gebruik te maken van de srprs.me kortingscode kun je op bovenstaande knop drukken, of direct naar deze pagina te gaan. Je hoeft dus niet tijdens het afrekenen een losse actiecode in te vullen. Een simpele klik is genoeg!

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.