Gratis €5,- See Buy Fly voucher

Claim je Schiphol voucher nu
Geschreven op:

Ga jij binnenkort op vakantie en vlieg je vanaf Amsterdam Schiphol Airport? Dan ga je vast voordat je de lucht in gaat nog even shoppen. Een leuk magazine, alcohol of sigaretten, een spelletje voor onderweg, parfum, sieraden en nog veel meer; tax free shoppen op Schiphol is top! En wij hebben leuk nieuws; je kunt nu een gratis €5,- See Buy Fly voucher claimen!

| Download direct jouw gratis €5,- See Buy Fly voucher |

 

 

See Buy Fly Voucher – 5 euro korting op Schiphol

Ben jij klaar om tax free te shoppen op Schiphol?! Je kunt tax free shoppen wanneer je een reis maakt naar een bestemming buiten Europa. Een lekker ruikend parfum, tax free sigaretten voor een goede prijs, een nieuwe zonnebril of lekkere chocolade voor op bestemming. Een greep uit het assortiment van See Buy Fly Schiphol is:

 • Parfum
 • Alcohol
 • Sigaretten
 • Sieraden
 • Zonnebrillen
 • Chocolade
 • Luxe merken (o.a. Gucci, Mac Cosmetics en meer)
 • Cosmetica
 • Elektronica
 • Speelgoed

Deze €5,- kortingsvoucher kun je gebruiken op een aankoop van €25,- of meer. De See Buy Fly voucher is een unieke code die je maar één keer kan gebruiken.

>> Lees meer & claim direct jouw See Buy Fly voucher t.w.v. €5,-

 

Tax Free Shoppen – Hoe zit dat?

Tax-free shopping, ook bekend als duty-free shoppen, is geweldig voor globetrotters. Het is als een belastingvrij paradijs waar je je favoriete spullen kunt kopen zonder een cent aan belasting te betalen. Je kunt vooral tax free shoppen op luchthavens, cruiseschepen en bij grensovergangen. Het idee is simpel: als je naar een ander land reist, kun je belastingvrij shoppen en dat betekent dat je kunt genieten van korting op allerlei spullen, van fancy parfums en bling-bling sieraden tot coole gadgets en lekkernijen. Het is als een jackpot voor je portemonnee, want je krijgt je nieuwe aankopen voor minder geld dan normaal.

Bij tax-free shopping gelden er specifieke regels om te profiteren van belastingvrije voordelen. De regels zijn in 1998 aangepast, waardoor je op nog maar weinig plekken echt tax-free kunt shoppen. Ten eerste moet je bij aankomst op de luchthaven, cruiseterminal of grensovergang moet je in staat zijn om aan te tonen dat je daadwerkelijk een reiziger bent door middel van je paspoort of reisdocumenten. Bovendien zijn er vaak limieten aan de hoeveelheid belastingvrije producten die je kunt kopen, meestal gebaseerd op de waarde of het aantal items. Sommige landen hebben ook specifieke regels voor bepaalde productcategorieën, zoals alcohol en tabak. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze regels om problemen bij de douane te voorkomen. Nederlandse reizigers kunnen op nog maar enkele bestemmingen profiteren van deze korting.

>> Lees meer & claim direct jouw See Buy Fly voucher t.w.v. €5,-

Shoppen op Schiphol: hier moet je zijn!

Heb je ooit geshopt op Schiphol? Het is een ware winkelwalhalla daar! Je vindt op Amsterdam Schiphol Airport een enorme hoeveelheid winkels die je kunt verkennen terwijl je wacht op je vlucht. Je hebt zoveel keuzes dat het bijna onmogelijk is om niet iets te vinden wat je wil hebben ;-). Ze hebben alles, van coole elektronica tot trendy kleding en accessoires.

De populairste winkels van Schiphol zijn de Rituals, Sunglasses, Gucci, Travel Books & Electronics en Rolex.

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.