Molecaten Hattem

Aanbieding V/A €21,- | Ook data in de zomervakantie
Geschreven op:

Vakantie vieren op de Veluwe? Dan is deze Molecaten Hattem aanbieding echt iets voor jullie… Op Molecaten Park de Leemkule gaan jullie een geweldige vakantie tegemoet. Geniet van de rust en ruimte midden in het Veluwse bos. Op dit Molecaten Hattem vakantiepark zijn o.a. kampeer- en camperplaatsen en bungalows te huur. Bovendien beschikt het park o.a. over een buiten- en binnenzwembad, een tennisbaan, een dierenweide, adventure minigolf, een restaurant, bar, broodjesservice en nog veel meer. Maak gebruik van de Molecaten Hattem aanbieding & profiteer van de korting! Jouw vakantie vier je lekker in Nederland!

> Bekijk direct alle Molecaten Hattem aanbiedingen & kortingen

 

Molecaten Hattem | Aanbiedingen vanaf €21,- 

Momenteel zijn er verschillende Molecaten Hattem aanbiedingen te vinden. Wil je kamperen? Dan heeft Park de Leemkule diverse kampeer- of camperplaats opties. Verblijf je liever in een huisje? Dan heb je o.a. de keuze uit:

  • Bungalows voor 2, 4, 6, 7, 8 of 12 personen
  • Een pipowagen (4 personen)
  • Een trekkershut (4 personen)

Op dit moment zijn er verschillende soorten accommodaties op Molecaten Park de Leemkule te boeken met korting. Zo vonden wij bijvoorbeeld een Molecaten Hattem aanbieding voor slechts €21,- per nacht (ook IN de zomervakantie!).

> Bekijk alle Molecaten Hattem aanbiedingen & prijzen

 

TIP: wanneer je minimaal 3 maanden voor vertrek boekt, ontvang je 8% korting op je boeking bij Molecaten Hattem!

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.