Vakantie vieren op de Veluwe? Dan is deze Molecaten Hattem aanbieding echt iets voor jullie… Op Molecaten Park de Leemkule gaan jullie een geweldige vakantie tegemoet. Geniet van de rust en ruimte midden in het Veluwse bos. Op dit Molecaten Hattem vakantiepark zijn o.a. kampeer- en camperplaatsen en bungalows te huur. Bovendien beschikt het park o.a. over een buiten- en binnenzwembad, een tennisbaan, een dierenweide, adventure minigolf, een restaurant, bar, broodjesservice en nog veel meer. Maak gebruik van de Molecaten Hattem aanbieding & profiteer van de korting! Jouw vakantie vier je lekker in Nederland!

> Bekijk direct alle Molecaten Hattem aanbiedingen & kortingen

 

Molecaten Hattem | Aanbiedingen vanaf €21,- 

Momenteel zijn er verschillende Molecaten Hattem aanbiedingen te vinden. Wil je kamperen? Dan heeft Park de Leemkule diverse kampeer- of camperplaats opties. Verblijf je liever in een huisje? Dan heb je o.a. de keuze uit:

  • Bungalows voor 2, 4, 6, 7, 8 of 12 personen
  • Een pipowagen (4 personen)
  • Een trekkershut (4 personen)

Op dit moment zijn er verschillende soorten accommodaties op Molecaten Park de Leemkule te boeken met korting. Zo vonden wij bijvoorbeeld een Molecaten Hattem aanbieding voor slechts €21,- per nacht (ook IN de zomervakantie!).

> Bekijk alle Molecaten Hattem aanbiedingen & prijzen

 

TIP: wanneer je minimaal 3 maanden voor vertrek boekt, ontvang je 8% korting op je boeking bij Molecaten Hattem!

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter