Benieuwd of je met de hond op vakantie kunt naar een Landal park? Hier lees je alles over een verblijf bij Landal met hond! Op vrijwel alle Landal vakantieparken zijn honden meer dan welkom. Op sommige parken kun je zelfs speciale hondenbungalows boeken om jullie trouwe viervoeter optimaal te verwennen… Hoe leuk is dat!

Op welke parken zijn honden welkom en op welke parken niet? Waar kun je een speciale hondenbungalow boeken? En welke voorwaarden zijn van toepassing voor een vakantie met de hond? Hier lees je alles over verblijven bij Landal met de hond!

> Lees alles over een vakantie met de hond bij Landal

 

Landal met hond – Op welke parken zijn honden welkom

In feite zijn honden welkom op alle Landal vakantieparken. Er zijn vier uitzonderingen. Honden zijn niet toegestaan op de volgende parken:

  • Vakantiepark Landal Vierwaldstättersee (Zwitserland)
  • Landal Vitamaris (Schiermonnikoog)
  • De appartementen van Landal Résidence 't Hof van Haamstede (Zeeland)

Op alle overige vakantieparken kun je dus gerust een verblijf bij Landal met de hond boeken! Als je de hond meeneemt, geef dit dan bij de reservering aan. Bij ieder Landal park heb je de optie om de filter Huisdieren toegestaan in de accommodatie te selecteren (zoals hieronder).

Door dit te selecteren zie je direct alle accommodatie types die beschikbaar zijn op jouw gewenste vertrekdatum waar de hond toegestaan is. Super handig!

> Bekijk alle Landal met hond vakantieparken hier

 

Landal met de hond – Voorwaarden

Per accommodatie zijn maximaal twee honden toegestaan. De kosten per hond bedragen €5,75 per nacht. Op de Deense Landal parken is de toeslag €46,50 per hond per verblijf.

Lees de overige voorwaarden voor een vakantie met de hond bij Landal hier

> TIP: Lees ook naar welke hotels in Nederland je je hond mee mag nemen 

landal met hond

 

Landal hondenbungalows

Om de vakantie bij Landal met je hond zo makkelijk mogelijk te maken, zijn er bij een aantal parken speciale hondenbungalows te boeken. Deze bungalows zijn o.a. voorzien van een hondenmand, een bench, in hoogte verstelbare eet- en drinkbakken en een omheinde tuin zodat je je viervoeter niet constant in de gaten hoeft te houden. Op de Landal parken die hondenbungalows hebben, zijn ook extra faciliteiten te vinden speciaal voor honden. Zo is er bijvoorbeeld een hondendouche, een speciaal veld waar ze lekker kunnen rennen en in het restaurant is er soms zelfs een hondenmenu… Er is ten slotte geen beter leven dan een hondenleven!

Je kunt deze speciale hondenbungalows boeken op de volgende Landal parken:

In Nederland

 

Buiten Nederland

 

> Bekijk hier alle Landal vakantieparken met hondenbungalows

 

Landal met hond – Vuurwerkvrije parken

Heeft jouw hond angst voor vuurwerk? Ook daar heeft Landal aan gedacht! Vier de jaarwisseling op één van de zes vuurwerkvrije parken waar je samen met je hond(en) ontspannen kunt proosten op het nieuwe jaar. Deze vuurwerkvrije parken zijn o.a. vanwege de rust al jaren erg populair bij families met honden. Je verblijft midden in de natuur waardoor honden geen knallen zullen horen. Bovendien is er zelfs een feestelijk hondenbuffet!

> Bekijk de vuurwerkvrije parken bij Landal

 

Je hebt bij Landal dus genoeg keuze als je op vakantie gaat wilt met je trouwe viervoeter. Vermeld het bij je reservering of ga voor de full package en boek een speciale hondenbungalow. Op een geweldige vakantie bij Landal met de hond!

Meer Landal?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter