Wil je met hond op vakantie en ben je op zoek naar een hotel aan zee waar honden toegestaan zijn? VakantieDealz heeft de 10 beste hondvriendelijke hotels in Nederland voor je verzameld. Er zijn namelijk genoeg hotels waar de hond ook gezellig mee mag! Waai lekker uit aan zee en overnacht in één van onderstaande hotels…

De regels en/of kosten die vast zitten aan het meenemen van een hond of een ander huisdier is per hotel verschillend. Let hier dus goed op!

 

Hotel met hond – Waddeneilanden

We hebben hieronder de beste hondvriendelijke hotels op de Waddeneilanden voor je verzameld.

Grand Hotel Opduin – Texel

Grand Hotel Opduin is een prachtig 4* hotel en wordt beoordeeld als zeer goed (8,4/10). Het hotel ligt op slechts 200 meter lopen van het strand, ideaal voor de hond! Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zwembad, het zonneterras, de gratis WiFi, het restaurant, de bar en het wellnesscentrum.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

Westcord Strandhotel Seeduyn – Vlieland

Het Westcord Strandhotel Seeduyn is een prachtig 4* hotel en wordt beoordeeld als zeer goed (8,1/10). Vanaf het hotel is het maar een minuutje lopen naar het strand. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zwembad, het zonneterras, de gratis WiFi, het restaurant, de bar en het wellnesscentrum.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

Westcord Aparthotel Boschrijck – Terschelling

Het Westcord Aparthotel Boschrijck is een prachtig 4* hotel en wordt beoordeeld als zeer goed (8,2/10). Het hotel heeft een unieke locatie en ligt dichtbij het strand. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zwembad, het zonneterras, de gratis WiFi, het restaurant en het wellnesscentrum.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

 

 

Hotel met hond – Noord-Holland

We hebben hieronder de beste hondvriendelijke hotels in Noord-Holland voor je verzameld.

Strandhotel Het Hoge Duin – Wijk aan Zee

Strandhotel Het Hoge Duin is een prachtig 4* hotel aan zee en wordt beoordeeld als zeer goed (8/10). Het hotel ligt midden in de duinen van Wijk aan Zee. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zonneterras, de gratis WiFi, het restaurant en de bar.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

Palace Hotel – Zandvoort

Het Palace Hotel in Zandvoort is een prachtig 4* hotel direct aan het strand. Je kunt hier heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op zee. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zonneterras, de gratis WiFi, het restaurant en de bar.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

 

 

Hotel met hond – Zuid-Holland

We hebben hieronder de beste hondvriendelijke hotels in Zuid-Holland voor je verzameld.

Hotel Zonne – Noordwijk aan Zee

Hotel Zonne is een kleinschalig en sfeervol 3* hotel en ligt op slechts 150 meter van het strand. Het hotel ligt ook op loopafstand van het centrum van Noordwijk aan Zee. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zonneterras, de gratis WiFi, het restaurant en de bar.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

Grand Hotel Amrâth Kurhaus – Scheveningen

Het bekende Grand Hotel Amrâth Kurhaus aan de boulevard van Scheveningen is een super-de-luxe 5* hotel. Het hotel ligt direct aan het strand. Je zal dus wakker worden met een prachtig uitzicht. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zwembad, het zonneterras, de gratis WiFi, het restaurant, de bar en de spa.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

NH Atlantic Den Haag – Kijkduin (Den Haag)

NH Atlantic Den Haag is een prachtig 4* hotel met het strand van Kijkduin voor de deur. In dit hotel kun je heerlijk genieten van de kust en lekker tot rust komen. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zwembad, de gratis WiFi, het restaurant, de bar en de wellnessfaciliteiten.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

 

 

Hotel met hond – Zeeland

We hebben hieronder de beste hondvriendelijke hotels in Zeeland voor je verzameld.

De Zeeuwse Stromen – Renesse

Hotel De Zeeuwse Stromen is een prachtig 4* hotel en wordt beoordeeld als zeer goed (8,2/10). Het hotel ligt midden in de duinen en is dus perfect gelegen voor een bezoekje aan het strand. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zwembad, het zonneterras, de gratis WiFi, het restaurant, de bar en de fitnessruimte.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

Amadore Hotel Restaurant Arion – Vlissingen

Het Amadore Hotel Restaurant Arion is een prachtig 4* hotel en ligt direct aan de strandboulevard van Vlissingen. Andere steden zoals Middelburg en Domburg liggen ook dichtbij. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van: het zonneterras, de gratis WiFi, de restaurants, de bar, de fitnessruimte en de sauna.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid