Landal Meivakantie 2020

Krijg nu tot 35% korting op jouw verblijf!
Geschreven op:

De meivakantie zit er alweer bijna aan te komen… En dan wil je het liefst natuurlijk even lekker weg! Wil je met het hele gezin genieten op één van de 90 Landal GreenParks parken? Dan hebben we goed nieuws! Je krijgt namelijk nu tot 35% korting op jouw Landal meivakantie boeking.

Kies dit jaar dus voor een meivakantie midden in de natuur…

> Bekijk direct alle Landal meivakantie aanbiedingen

 

Landal Meivakantie 2020 – Welke parken doen mee?

Nu ben je natuurlijk ontzettend benieuwd naar welke parken er mee doen met deze speciale Landal korting! We hebben goed nieuws… Want op dit moment kun je bij maar liefst 69 parken een korting krijgen die oploopt tot wel 35% korting! Deze Landal korting is gebaseerd op een verblijf tussen 17 april en 11 mei 2020.

De Landal GreenParks parken waar je tijdens de meivakantie de hoogste korting op krijgt zijn:

 1. Landal West Terschelling – West-Terschelling, Nederland
 2. Landal Village les Gottales – Trois-Ponts, Ardennen, België
 3. Landal Hoog Vaals – Vaals, Limburg, Nederland
 4. Landal Hochwald – Kell am See, Duitsland
 5. Landal Twenhaarsveld – Holten, Overijssel, Nederland
 6. Landal Stroombroek – Braamt, Gelderland, Nederland
 7. Landal Hunerwold State – Wateren, Drenthe, Nederland
 8. Landal Waterparc Veluwemeer – Biddinghuizen, Flevoland, Nederland
 9. Landal Heihaas – Putten, Gelderland, Nederland
 10. Landal de Lommerbergen – Reuver, Limburg, Nederland

Voor alle meivakantie kortingen heb je geen Landal kortingscode nodig. De meivakantie korting wordt automatisch berekend in je totaalprijs.

 

>> Bekijk alle Landal parken & meivakantie aanbiedingen

 

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering € 28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen
€ 8,95 p.p. , kinderbedlinnen € 7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). 

Landal Park Winterberg

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.