KRAS Kortingsdagen 2019

Tot €300,- korting op ALLE vakanties!
Geschreven op:

Ze zijn weer begonnen! Tijdens de Kras Kortingsdagen krijgen jullie maar liefst een korting tot €300,- per persoon op ALLE reizen op de website van Kras! Of jullie nou op zoek zijn naar een gave rondreis, zonvakantie of verre reis; de Kras Kortingsdagen 2019 zijn er voor iedereen…

De Kras Kortingsdagen korting is ook geldig bovenop alle andere kortingen zoals vroegboekkorting of last minute kortingen.

>> Bekijk direct alle Kras Kortingsdagen vakanties

 

Kras Kortingsdagen 2019 – actievoorwaarden & meer info

De Kras Kortingsdagen 2019 lopen van 15 juli 2019 tot en met 29 juli 2019. De Kras Kortingsdagen zijn geldig op alle reizen met een vertrek tot en met 31 december 2019. Voor de Kras Kortingsdagen hebben jullie geen Kras kortingscode of actiecode nodig, de korting wordt automatisch verrekend. 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.