Koopje! Sauerland Alpin Hotel

4 dagen all inclusive voor maar €165,-
Geschreven op:

Onbeperkt genieten op een prachtige plek… Wat wil je nog meer? Jullie boeken nu een 4-daags all inclusive arrangement bij Sauerland Alpin Hotel voor maar €165,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 3x overnachten
  • 3x uitgebreid ontbijt
  • 3x een 4-gangendiner
  • Veel meer inbegrepen extra’s

Dit arrangement is te boeken op heel veel aankomstdata t/m december 2023. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope Sauerland deal bij Voordeeluitjes

Sauerland Alpin Hotel – Sauerland, Duitsland

 

Dit fijne hotel ligt op een prachtige locatie, midden in het groene landschap van het Rothaargebergte. Jullie kunnen hier mooie wandelingen en fietstochten maken. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het restaurant, de bar, gratis WiFi, het binnenzwembad, de SPA, de sportfaciliteiten en meer.

 

>> Bekijk deze goedkope Sauerland deal bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.