KLM Flexdeals 2022

Veel bestemmingen in de SALE! V/a €89,-
Geschreven op:

Yes! We kunnen eindelijk weer KLM tickets in de aanbieding scoren… De KLM Flexdeals 2022 zijn namelijk van start gegaan. In deze tijd is het fijn om enigszins flexibel te kunnen boeken. Een stukje meer vrijheid en zekerheden voor je volgende vakantie, rondreis of citytrip. Wil je ultiem gebruik maken van deze flexibiliteit? Boek dan tijdens de sale van de KLM Flexdeals!

> Bekijk direct alle KLM Flexdeals aanbiedingen

 

klm flexdeals: dit zijn de bestemmingen

 

KLM Flexdeals 2022 – FAQ

Het is natuurlijk altijd leuk om te weten dat je je KLM vliegtickets met korting kunt boeken, maar wist je dat deze actie nog veel meer is? KLM biedt bijvoorbeeld tijdelijk een unieke flexibiliteit van je ticket en daarnaast zijn er nog veel meer mooie voorwaarden. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen verzameld. Zo weet je direct alles over deze actie!

1. Wanneer loopt de actie van KLM Flexdeals?

De KLM Flexdeals lopen van 18 t/m 24 november 2021. Niet zo’n lange periode en weet dat de tickets hard gaan. OP = OP.

2. Wat is de maximale flexibiliteit?

Wijzigen je reisplannen op een later moment? Bijvoorbeeld omdat je zelf liever niet meer wil, of omdat er wat anders aan de hand is? Dankzij de flexibele boekingsbeleid van KLM kun je op een later moment eenvoudig je reisdatum of bestemming wijzigen via je boekingsomgeving van KLM. Je betaalt hiervoor tijdelijk geen wijzigingskosten, maar kosten van een mogelijk tariefverschil blijven wel gelden. Wanneer je annuleert, ontvang je een restitueerbare reisvoucher waarmee je een nieuw ticket kunt boeken of een geldteruggave kunt aanvragen. Dit is geldig voor reizen van 1 januari t/m 30 april 2022 voor Europese bestemmingen – 1 december 2021 t/m 30 juni 2022 voor Intercontinentale bestemmingen. (m.u.v. 15 t/m 26 december).

3. Wat zijn de boekingskosten tijdens de KLM Flexdeals?

De boekingskosten zijn altijd €10,- per boeking. Ongeacht het aantal tickets of de hoogte van het bedrag van je tickets. Ga je met meerdere mensen op vakantie? Dan is het handig om deze tickets tegelijk te boeken, dat scheelt in je boekingskosten. Die kun je dan namelijk door het aantal boekers delen.

4. Welke bestemmingen zijn te boeken tijdens de KLM Flexdeals actie?

In totaal kun je tijdens de KLM Flexdeals voor maar liefst 40 bestemmingen je tickets boeken. Een grote keuze uit mooie plekken door heel Europa… Onze favoriete bestemmingen die nu scherp geprijsd zijn: Barcelona (v/a €99), Praag (v/a €99), Venetië (v/a €109) en Lissabon (v/a €139).

5. Zijn er nog extra voorwaarden?

Klik op de prijs per bestemming voor de beschikbare reisdata. Er is een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde tarieven inbegrepen. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

 

> Bekijk direct alle KLM Flexdeals aanbiedingen

> Bekijk direct alles over de KLM Werelddeal Weken

klm flexdeals: bestemmingen die meedoen

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.