The Beach House

Mambo Beach

The Beach House

Curaçao

Wow, wow en nog eens wow… Dit geweldige appartementencomplex vinden jullie direct aan het levendige Mambo Beach. Hoe tof is dat? Verblijf in een luxe suite, geniet van de tropische invloeden en vier vakantie zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Wanneer de zon je net even iets te warm wordt, kun je een heerlijke plons in het zwembad nemen. Maar met de zee en het strand direct voor jullie neus, hebben jullie elke dag de keus waar jullie je handdoek willen uitrollen. Daarnaast zijn jullie zo in het gezellige centrum van Willemstad. Zien we jullie binnenkort op dushi Curaçao?

Meer over Curaçao

Met een koude awa di lamunchi genieten van zon, zee en strand… Het kan allemaal op het tropische eiland Curaçao. Het eiland heeft prachtige stranden zoals het bekende Jan Thiel Strand, maar ook onze favoriet Playa Porto Marie. Wil je alles ontdekken op Curaçao? Huur dan een auto en je bent vrij om te gaan en staan waar je wil. Door het warme klimaat is Curaçao ook een fantastische bestemming voor in de winter. Lekker wat vitamine D en het thuisfront jaloers maken, wie wil dat niet?!

Faciliteiten van The Beach House

  • The Beach House Zwembad
  • The Beach House Gratis wifi
  • The Beach House Aan het strand
The Beach House Bekijk alle faciliteiten van The Beach House
  • The Beach House Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • The Beach House Meer dan 10 jaar ervaring
  • The Beach House Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail