Arubiana Inn

Eagle Beach, Aruba

Arubiana Inn

Aruba

Welkom op het vrolijke Aruba! De perfecte uitvalbasis voor jullie zonvakantie op dit eiland is natuurlijk Arubiana Inn. Hier proeven jullie de sfeer van het échte Aruba! De kamers van dit hotel zijn sfeervol ingericht en liggen allemaal rondom het zwembad. Het is dan ook een kleinschalig hotel, dus er is nooit te veel drukte om je heen. Een dagje relaxen op het strand? In 15 minuten wandelen jullie naar het bekende Eagle Beach strand. Meer van het eiland zien? Huur dan een auto en trek er samen op uit.

Meer over Aruba

Tropische stranden, fijne hotels en een levendige hoofdstad: welkom op Aruba, het ‘One happy island’. Deze slogan, die zelfs de nummerborden siert, vat de charme van het eiland perfect samen. Hier geniet je niet alleen van de de prachtige stranden, maar ook van de warme en gastvrije bevolking, die Aruba tot een topbestemming in de Caribbean maken. Je kunt op Aruba lekker luieren en genieten van de zon, maar ook veel (water)activiteiten ondernemen. Het is zowel in de winter als in de zomer een heerlijk eiland om op te laden…

Faciliteiten van Arubiana Inn

 • Arubiana Inn Restaurant & bar
 • Arubiana Inn Zwembad
 • Arubiana Inn Gratis wifi
 • Arubiana Inn Dicht bij het strand
Arubiana Inn Bekijk alle faciliteiten van Arubiana Inn
 • Arubiana Inn Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Arubiana Inn Meer dan 10 jaar ervaring
 • Arubiana Inn Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail