Mammaloe’s Bed & Breakfast

Santa Cruz, Aruba

Mammaloe’s Bed & Breakfast

Aruba

Zonder twijfel één van de meest unieke accommodaties op het tropische Aruba: Mammaloe’s Bed & Breakfast. Jullie overnachten hier in een kleurrijke gypsy wagon… Hoe gaaf klinkt dat? De Nederlandse eigenaresse vertelt je graag welke hotspots je niet mag missen en wat er allemaal te doen is in de omgeving. Mammaloe’s heeft een klein, maar heerlijk zwembadje waar je optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantiedag. Voor het diner kunnen jullie zelf een fantastisch gerecht maken in de gedeelde, open keuken. Wil je meer van Aruba zien? Huur een auto en ontdek alle prachtige strandjes van het eiland!

Meer over Aruba

Tropische stranden, fijne hotels en een levendige hoofdstad: welkom op Aruba, het ‘One happy island’. Deze slogan, die zelfs de nummerborden siert, vat de charme van het eiland perfect samen. Hier geniet je niet alleen van de de prachtige stranden, maar ook van de warme en gastvrije bevolking, die Aruba tot een topbestemming in de Caribbean maken. Je kunt op Aruba lekker luieren en genieten van de zon, maar ook veel (water)activiteiten ondernemen. Het is zowel in de winter als in de zomer een heerlijk eiland om op te laden…

Faciliteiten van Mammaloe’s Bed & Breakfast

 • Mammaloe’s Bed & Breakfast Restaurant
 • Mammaloe’s Bed & Breakfast Zwembad
 • Mammaloe’s Bed & Breakfast Sportfaciliteiten
 • Mammaloe’s Bed & Breakfast Activiteiten
 • Mammaloe’s Bed & Breakfast Gratis wifi
 • Mammaloe’s Bed & Breakfast Dicht bij het centrum
Mammaloe’s Bed & Breakfast Bekijk alle faciliteiten van Mammaloe’s Bed & Breakfast
 • Mammaloe’s Bed & Breakfast Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Mammaloe’s Bed & Breakfast Meer dan 10 jaar ervaring
 • Mammaloe’s Bed & Breakfast Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail