5* Super-de-luxe Grecotel Creta Palace @ Kreta

Nazomeren €637,- p.p.
Geschreven op:

We hebben weer zo’n pareltje gevonden… We willen het liefst zelf onze koffers pakken! Jullie boeken nu een 8-daagse luxe vakantie naar Kreta voor slechts €637,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • Retourtickets vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Transfers
  • 8-daags verblijf
  • Elke dag ontbijt
  • 5***** Grecotel Creta Palace

De goedkoopste vertrekdata zijn in oktober 2019, maar ook op de overige vertrekdata zit nu een extra korting. Er komt eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten bij.

> Bekijk deze luxe Kreta aanbieding

 

Grecotel Creta Palace Hotel – Kreta, Griekenland

 

Het prachtige én zeer goed beoordeelde (8,4/10) Grecotel Creta Palace hoort thuis op jouw bucketlist. Luxe, comfort en ontspanning… Je kunt het hier allemaal beleven! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. de zwembaden (binnen en buiten), het zonneterras, gratis WiFi, 4 restaurants & 3 bars, de SPA en de vele sportfaciliteiten. Het hotel ligt direct aan het strand; ideaal om een dagje te relaxen.

Jullie verblijven in een comfortabele kamer met een zeer goed bed (hier wil je nooit meer weg ;-)), een balkon of terras en nog veel meer.

 

>> Bekijk deze goedkope Kreta aanbieding bij TUI

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.