4* Grand Hotel Amstelveen

Arrangement incl. ontbijt €44,50
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Grand Hotel Amstelveen aanbiedingen? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Grand Hotel Amstelveen aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken een verblijf voor weinig. Grand Hotel Amstelveen heeft verschillende kamers waaruit je kunt kiezen.

Wil je overnachten bij Grand Hotel Amstelveen? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €44,50 per persoon.

> Bekijk direct alle Grand Hotel Amstelveen aanbiedingen bij Voordeeluitjes
> Bekijk direct alle Grand Hotel Amstelveen aanbiedingen bij HotelSpecials

 

 

Grand Hotel Amstelveen – Amstelveen, Noord-Holland

Aan de rand van de stad vinden jullie het 4* Grand Hotel Amstelveen. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van het ontbijtrestaurant, hotelbar The Globe, gratis WiFi, de fitness en nog veel meer. Voor een lekkere lunch kunnen jullie terecht bij de naastgelegen bistro. Ontdek de gezellige terrasjes in het centrum of wijk uit naar het bruisende Amsterdam. Wat gaan jullie doen?

> Bekijk direct alle Grand Hotel Amstelveen aanbiedingen bij Voordeeluitjes
> Bekijk direct alle Grand Hotel Amstelveen aanbiedingen bij HotelSpecials

grand hotel amstelveen

 

Grand Hotel Amstelveen aanbiedingen vanaf €44,50

Het 4-sterren Grand Hotel Amstelveen heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2 of 3 dagen. Zo kunnen jullie kiezen tussen 2 verschillende logies-arrangementen. Het goedkoopste arrangement boeken jullie al vanaf slechts €44,50 per persoon.

> Bekijk direct alle Grand Hotel Amstelveen aanbiedingen bij Voordeeluitjes
> Bekijk direct alle Grand Hotel Amstelveen aanbiedingen bij HotelSpecials

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.