Op zoek naar een scherpe Boutique Hotel Beekhuizen aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Boutique Hotel Beekhuizen aanbiedingen op een rijtje gezet. De kortingen lopen op tot maar liefst 21%! Boutique Hotel Beekhuizen heeft verschillende arrangementen met o.a. ontbijt, een welkomstdrankje en leuke extra's!

Wil je overnachten bij Boutique Hotel Beekhuizen op de Veluwe? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen tot wel 21%.

Bekijk direct alle Boutique Hotel Beekhuizen aanbiedingen

 

Boutique Hotel Beekhuizen

 

Boutique Hotel Beekhuizen – Veluwe, Nederland

Het populaire Boutique Hotel Beekhuizen heeft echt een geweldige locatie: midden in Nationaal Park Veluwezoom om precies te zijn. De uitgestrekte bossen van de Veluwe liggen hier letterlijk in de achtertuin. Hoe tof is dat? Boutique Hotel Beekhuizen is een kleinschalig en sfeervol hotel dat ons een beetje doet denken aan wintersport.

Het hotel bestaat uit 21 luxe suites en lodges, die van alle gemakken voorzien zijn. Het gezellige Bakhuis is de plek waar iedereen samenkomt voor een heerlijk ontbijt, een glaasje wijn of een kop koffie.

Bekijk direct alle Boutique Hotel Beekhuizen aanbiedingen

 

Boutique Hotel Beekhuizen arrangement – Aanbiedingen met 21% korting

Boutique Hotel Beekhuizen heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2, 3, of 4 dagen. Je profiteert momenteel van kortingen tot wel 21%.

Bekijk direct alle Boutique Hotel Beekhuizen aanbiedingen

Boutique Hotel Beekhuizen

 

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

 

boutique hotel beekhuizen