TIP: Je kunt nu overnachten in een écht roze BARBIE huis!

VakantieDealz.nl
Maaike - Reisspecialist

Barbie outfits, een roze sportveld en zelfs een roze glijbaan… Het is echt waar, je kunt nu een verblijf boeken in dit te gekke BARBIE-huis in Malibu, Californie. Omdat Barbie 60 jaar bestaat, is Mattel (het bedrijf achter de Barbiepoppen) een samenwerking aangegaan met Airbnb. Vanaf 23 oktober 2019 kun je een eenmalig jouw verblijf in dit zuurstokroze huis boeken. Let op: Je moet wel geluk hebben, want je kunt het huis alleen boeken voor een verblijf tussen 27 oktober en 29 oktober (2 nachten). Het is dus een eenmalige actie van Mattel en Airbnb.

De gelukkige boeker mag met in totaal vier personen in het Barbiehuis verblijven. Daarnaast zullen er tijdens jullie verblijf verschillende inspirerende vrouwen langskomen (o.a. Jen Atkin, haarstylist van o.a. the Kardashians, Jennifer Lopez en Bella Hadid). Als dat niet vet is?!

Droom even weg bij de foto’s van het barbiehuis… Wil je een gokje wagen op 23 oktober? Hier kun je het huis bij Airbnb zien!

 

Foto’s: Airbnb


 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.