All Inclusive Zuid-Afrika

Wisten jullie dat er in Zuid-Afrika elf verschillende officiële talen worden gesproken? Dat is meer dan in elk ander land, op Bolivia en India na. Bezoek dit prachtige land en bewonder de mooie landschappen, de nationale parken en de meest bijzondere dieren! Omdat dit land op het zuidelijke halfrond ligt, is Zuid-Afrika een perfecte all inclusive vakantie als het bij ons in Nederland winter is. Jullie zullen een onvergetelijke vakantie beleven op deze fantastische plek!

Op vakantie naar Zuid-Afrika? Bekijk hieronder direct de vakantie aanbiedingen 2023:

 

tui all inclusive zuid afrika vakanties
tenzing zuid afrika all inclusive deals

Helaas is het all inclusive vakantie aanbod voor Zuid-Afrika vrij laag, daarom zullen wij jullie helpen om toch een geweldige vakantie te boeken! Bekijk hieronder onze top 3 vakanties naar Zuid-Afrika. Zijn jullie toch nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier meer Zuid-Afrika vakantie aanbiedingen. En hou natuurlijk de last minutes in de gaten! 

 

Bekijk hieronder onze top 3 Zuid-Afrika accommodaties

 

1. Holiday Inn Cape Town - Kaapstad

Voor een vakantie naar Zuid-Afrika moeten jullie Kaapstad hebben bezocht! Dit moderne hotel heeft een perfecte ligging voor jullie uitstap. Jullie verblijven in het hartje van het centrum! Maak gebruik van de wellness faciliteiten in dit hotel en geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt... Dit wordt genieten, dat is zeker!

> Bekijk hier deze Zuid-Afrika accommodatie bij TUI

 

2. Hallmark house - Johannesburg

Dit 4* hotel is in het midden van de stad gelegen. Zijn jullie liefhebbers van musea, cultuur en geschiedenis? Dan zitten jullie hier helemaal goed! Bezoek de levendige wijk Maboneng, met gezellige restaurantjes, leuke boetiekjes en prachtige street art! Het hotel heeft een gratis shuttle service beschikbaar om naar Maboneng te reizen… 

> Bekijk hier deze Zuid-Afrika accommodatie bij TUI

 

3. Ouwe Werf Hotel -  Stellenbosch

Dit prachtige hotel ligt in het gezellige centrum van Stellenbosch en is maar liefst één van de oudste hotels in Zuid-Afrika! Het is onlangs gerenoveerd en gebouwd in een prachtige Kaap-Hollandse stijl. Voor wat verfrissing nemen jullie een heerlijke duik in het zwembad en relaxen jullie op de ligbedjes. 

> Bekijk hier deze Zuid-Afrika accommodatie bij de VakantieDiscounter

 

Meer (Ultra) All Inclusive vakanties Zuid-Afrika 2023

Willen jullie liever een all inclusive vakantie boeken? Dat kan natuurlijk ook! Bezoek bijvoorbeeld all inclusive bestemmingen zoals Egypte, Kaapverdië of Zanzibar. Al deze Afrikaanse landen zijn geweldige all inclusive bestemmingen voor een onvergetelijke vakantie!

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk hieronder onze verschillende all inclusive vakanties naar verschillende landen! Jullie bucketlist wordt vast steeds groter…

>> All inclusive vakanties

 

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Elke dag reisinspiratie
❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Mis nooit meer een deal

Ik zoek deals met vertrek:

Wat is je budget?

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand & schoolvakantie:
Maart 2023
April 2023