3 dagen Gent voor maar €79,- per persoon

4* Van der Valk mét ontbijt
Geschreven op:

Ontdek het Belgische Gent tijdens een korte stedentrip! Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Van der Valk Hotel Nazareth – Gent vanaf €79,- per persoon. Deze aanbieding is inclusief:

  • 2 overnachtingen
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • Gratis parkeren
  • Meer leuke gratis extra’s

Deze deal is te boeken voor meerdere aankomstdata tussen oktober 2021 en oktober 2022. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze Van der Valk Gent deal bij Voordeeluitjes

 

Van der Valk Gent – Nazareth – Gent, België

 

Het luxe Van der Valk Gent – Nazareth ligt op een centrale locatie langs de E17, tussen Gent en Kortrijk in. De ideale uitvalsbasis om deze historische steden te ontdekken! Het hotel beschikt o.a. over een à-la-carte-restaurant, hotelbar, serre, gratis WiFi en een speeltuin. Jullie kunnen de auto gratis parkeren bij Van der Valk Gent. Ook kunnen jullie via het hotel Vespa’s huren om de omgeving te ontdekken.

 

>> Bekijk deze Van der Valk Gent deal bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.