3 dagen Brugge slechts €118,-

4* hotel (9,5/10) incl. ontbijt & drankje
Geschreven op:

Ontdek het pittoreske Brugge met deze voordelige deal! Jullie boeken nu een 3-daags logies ontbijt arrangement bij Hotel Portinari in Brugge voor maar €118,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • Gratis WiFi

Deze goedkope deal is te boeken op heel veel aankomstdata t/m maart 2024. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope Brugge deal bij Voordeeluitjes

Hotel Portinari – Brugge, België

 

Op loopafstand van de historische binnenstad van Brugge vinden jullie het moderne Hotel Portinari. Dit is de ideale plek om lekker te ontspannen na een dag door de stad te hebben gewandeld! Begin jullie dag goed met een uitgebreid ontbijt in de Breakfast Lounge. Ook is er een lunchbar, een hotelbar en kunnen jullie direct naast het hotel de auto parkeren.

Leuk: de styling van iedere kamer is gebaseerd op een een kunstwerk van een grote Belgische kunstenaar!

 

>> Bekijk deze goedkope Brugge deal bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.