3 dagen Blankenberge

Luxe 4* hotel (8,7/10) incl. drankje & ontbijt €89,-
Geschreven op:

Even lekker uitwaaien aan de Belgische kust… Heerlijk! Jullie boeken nu een 3-daags logies ontbijt arrangement bij Pantheon Palace Hotel Blankenberge in België vanaf €89,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is o.a. inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • Gratis gebruik zwembad en sauna

Deze deal is te boeken op heel veel aankomstdata t/m april 2023. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope Blankenberge deal bij Voordeeluitjes

Pantheon Palace Hotel Blankenberge – Blankenberge, België

 

Dit luxe 4-sterren hotel staat in het hart van de Belgische kustplaats Blankenberge, vlak bij de zee, het strand en allerlei toeristische attracties. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het zwembad, de sauna, de ontbijtruimte, de binnentuin met een terras en vijver en gratis WiFi.

 

>> Bekijk deze goedkope Blankenberge deal bij Voordeeluitjes

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.