Business Class vliegen is fan-tas-tisch… En helaas voor veel mensen onbereikbaar. Tickets voor Business Class kosten meestal héél veel meer dan een ticket voor de “normale” stoelen. Dit zijn de beste manieren zijn om een gratis upgrade naar Business Class te krijgen!

 

1. De loyale reiziger

Ooit wel eens van frequent flyer gehoord? Dit is een vast klantenprogramma van een luchtvaartmaatschappij. Zonder twijfel is dit de beste manier om een goede stoel te scoren. Luchvaartmaatschappijen denken als eerst aan hun frequent flyers wanneer de economy overboekt is. Daarnaast zitten er nog veel meer voordelen aan het lid zijn van het klantenprogramma. Denk aan voorrang bij het inchecken, keuze uit de beste stoelen en je spaart punten voor leuke cadeaus.

2. Vlieg op een rustige tijd

Terwijl de rest van de familie de kerstcadeautjes uitpakt, pakken jullie een vlucht naar jullie vakantiebestemming… Tijdens de feestdagen (en andere rustige tijden) vliegen minder mensen, waardoor de kans op een lege stoel in de Business Class groter is. Misschien vier jij jouw kerst in een luxe stoel in de lucht!

3. Vlieg alleen

Misschien niet heel gezellig, maar wel de grootste kans op een upgrade! Uit een recent onderzoek van Skyscanner is gebleken dat je 72% meer kans hebt om een upgrade te krijgen als je zonder gezelschap vliegt.

4. Kom op tijd of juist bijna te laat…

Misschien zijn er op jouw vlucht maar twee Business Class stoelen beschikbaar, die wil je niet mislopen, toch? Je kunt tot 11 uur voordat je de lucht ingaat aan de balie staan. Maar, soms kan het juist helpen als je (bijna) te laat bent en nog geen stoel hebt gereserveerd. As je geluk hebt is jouw vlucht overboekt en kun je aanschuiven in de Business Class.

5. Laat je emoties los

Is je vlucht overboekt of ben je gewoon heel wanhopig? Dan kan het soms (dit kan ook averechts werken!) helpen om je emoties te tonen. Word bijvoorbeeld boos, verdrietig of teleurgesteld. Dit noemen ze ook wel de ‘emotionele' chantage. Maar, soms helpt het om gewoon heel aardig te zijn. Zet je lach op, erger je niet en help medepassagiers.

6. Groei in omvang

Vergeet je dieet, want het schijnt dat wanneer je redelijk ‘omvangrijk' bent, de kans op een upgrade groter is. Misschien niet de meest gezonde optie, maar ach, je vliegt tenminste wel comfortabel ;-)!

 

Inspiratie: Skyscanner.nl

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter