Het klinkt misschien raar, maar het is toch hipper dan hip: wijnbaden in het Limburgse Heuvelland! Bij Thermae 2000 in Limburg kun je namelijk nu een vino therapy boeken. Neem plaats in het bubbelende wijnbad en geniet van de lokale wijnen van wijndomein St. Martinus uit Vijlen. De exclusieve wijnbaden, met uitzicht over het Limburgse heuvelland, zijn de nieuwste aanwinst binnen Thermae 2000.

 

Vino therapy bij Thermae 2000

Nu vraag je je natuurlijk af wat zo'n vino therapy is… Voordat je plaatsneemt in het wijnbad smeer je je in met puur nature bodyscrub. Hierna neem je plaats in het bad en dompel je je onder in de wijnpulp van de Monarch druif en druivenpitolie. De Monarch druif bevat de stof resveratrol in de schil. Dit is één van de krachtigste antioxidanten die de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast verstevigt het de huid en gaat het rimpels tegen. Win(e)-win(e) dus ;-)! In combinatie met de bubbels werkt dit zeer ontspannend en komt er een heerlijke subtiele wijngeur vrij… Klinkt goed, toch?

Eenmaal uit het bad, smeer je zich in met een heerlijke bodymilk. Dit is een hydraterende verzorging voor je lichaam, die de huid elastisch en zacht maakt.

> Bekijk alle vino therapy arrangementen bij Thermae 2000

 

wijnbaden

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter