Heerlijk relaxen: bij deze Limburgse wellness kun je nu wijnbaden!

wijnbaden thermae 2000
Maaike - Reisspecialist

Het klinkt misschien raar, maar het is toch hipper dan hip: wijnbaden in het Limburgse Heuvelland! Bij Thermae 2000 in Limburg kun je namelijk nu een vino therapy boeken. Neem plaats in het bubbelende wijnbad en geniet van de lokale wijnen van wijndomein St. Martinus uit Vijlen. De exclusieve wijnbaden, met uitzicht over het Limburgse heuvelland, zijn de nieuwste aanwinst binnen Thermae 2000.

 

Vino therapy bij Thermae 2000

Nu vraag je je natuurlijk af wat zo’n vino therapy is… Voordat je plaatsneemt in het wijnbad smeer je je in met puur nature bodyscrub. Hierna neem je plaats in het bad en dompel je je onder in de wijnpulp van de Monarch druif en druivenpitolie. De Monarch druif bevat de stof resveratrol in de schil. Dit is één van de krachtigste antioxidanten die de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast verstevigt het de huid en gaat het rimpels tegen. Win(e)-win(e) dus ;-)! In combinatie met de bubbels werkt dit zeer ontspannend en komt er een heerlijke subtiele wijngeur vrij… Klinkt goed, toch?

Eenmaal uit het bad, smeer je zich in met een heerlijke bodymilk. Dit is een hydraterende verzorging voor je lichaam, die de huid elastisch en zacht maakt.

> Bekijk alle vino therapy arrangementen bij Thermae 2000

 

wijnbaden

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.