KLM Werelddealweken 2018 kortingscode

€25,- extra korting
KLM Werelddeals 2017
Geschreven op:

De KLM Werelddealweken 2018 zijn net van start gegaan en wij hebben een leuke kortingscode voor jullie! Met deze kortingscode krijgen jullie nu nog €25,- extra korting op jullie boeking met de KLM Werelddealweken via vliegtickets.nl… Met de KLM Werelddealweken krijg je korting op meer dan 100 bestemmingen. Boek nu een prachtige reis naar bijvoorbeeld Curacao, Bali, Bangkok, Cuba of een andere mooie bestemming.

Korting: €25,- extra op jouw vakantie
Kortingscode: KLMWDW25 (klik om te gebruiken)

 

Deze kortingscode is te gebruiken tot en met 24 september 2018 en is alleen geldig op de KLM Werelddealweken bestemmingen. De kortingscode is alleen te gebruiken op vluchten met KLM vanaf Amsterdam en op reizen met een vertrek tot en met 30 juni 2019. De kortingscode is per boeking en niet per persoon. 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.