Verras jouw valentijn: Veluwse lodge voor 2

Luxe outdoor suite voor 3 dagen

Dilara Unal, stagiaire vakantiedealz
Deal gespot op 8 februari door: Dilara - Reisspecialist
Deal gespot bij Roompot Bekijk screenshot van deze deal

Roompot Cuber Veluwe

Nederland

Op Roompot Cuber Veluwe gaan jullie een unieke ervaring tegemoet! Jullie overnachten hier namelijk in een luxe cabin, midden op de Veluwe. Hier draait alles om vrijheid, natuur en connecten. De natuur vormt hier de basis van het design… Hoe gaaf is dat? Metershoge ramen, douchen onder de sterrenhemel en grote schuifdeuren. De Veluwe begint midden in de woonkamer! Daarnaast valt er op dit park genoeg te beleven. Huur een fiets en ontdek de uitgerekte omgeving te voet of met de fiets. Wij zeggen boeken maar!

Meer over Veluwe

Vakantie vieren in eigen land? Dat doen jullie op de prachtige Veluwe. Ontdek de natuurrijke omgeving, maak prachtige fiets- en wandeltochten en breng een bezoekje aan Nationaal Park de Hoge Veluwe. Wanneer jullie zin hebben om de drukte wat meer op te zoeken, kunnen jullie uitwijken naar één van de nabij gelegen steden zoals het gezellige Arnhem of Apeldoorn. Laad jezelf weer helemaal op, voel je één met de natuur en spendeer wat quality time met elkaar óf het hele gezin. Wanneer vieren jullie vakantie op deze prachtige plek?

Faciliteiten van Roompot Cuber Veluwe

 • Roompot Cuber Veluwe Activiteiten
 • Roompot Cuber Veluwe Gratis wifi
 • Roompot Cuber Veluwe Rustig
Roompot Cuber Veluwe Bekijk alle faciliteiten van Roompot Cuber Veluwe

Disclaimer: prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

Hoenderloo, Gelderland

 • Februari
 • 3 dagen
 • 2 personen
vanaf

Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

293,-

Bekijk snel, anders is iemand je voor
 • Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Klantbeoordeling 4,9/5

Meer soortgelijke deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

vanaf

293,-

Bekijk deze deal