Vakantie boeken zonder aanbetaling? Nu geen aanbetaling in 2024

Geschreven op:

Willen jullie binnenkort een vakantie zonder aanbetaling boeken? De grote aanbieders zoals TUI, de VakantieDiscounter en Sunweb hebben vaak acties waardoor jullie geen aanbetaling hoeven te doen op jullie vakantie. Bekijk ons complete overzicht 2024: wij hebben alle aanbieders waarbij jullie een vakantie zonder aanbetaling kunnen boeken én aanbieders met een laag percentage verzameld. Bekijk direct of er een geen aanbetaling actie is bij:

> TUI
> Sunweb
> D-reizen

vakantie zonder aanbetaling

TUI aanbetaling – Boek nu, betaal later

De aanbetaling TUI is buiten de ‘vakantie zonder aanbetaling actie’ ook erg voordelig. Jullie hoeven geen TUI aanbetaling te doen wanneer jullie een last minute vakantie boeken (jullie boeken 6 weken of minder voor vertrek). Boeken jullie eerder dan 6 weken voor vertrek? Dan is de TUI aanbetaling slechts 30% van de reissom. Dit bedrag dient uiterlijk 10 dagen na boeking te zijn voldaan.

TIP! Op dit moment zijn de ‘Vroegboekvoordelen Zomer 2024’ actief bij TUI, waardoor je kan profiteren tot €100,- extra korting per persoon.

> TUI boeken zonder aanbetaling informatie

Sunweb – Vakantie zonder aanbetaling mogelijk?

Bij Sunweb hoeven jullie niet direct bij boeken de aanbetaling te voldoen, maar wel binnen 7 dagen. De Sunweb aanbetaling bestaat uit: de reserveringskosten, het calimiteitenfonds, de kosten van een eventueel afgesloten annuleringsverzekering, de poliskosten wanneer er een verzekering is afgesloten en 15% over de overige reisonderdelen.

> Ga direct naar het aanbod van Sunweb

De VakantieDiscounter – Aanbetaling: ja of nee?

Hebben jullie jullie droomreis gevonden tussen het uitgebreide aanbod van de VakantieDiscounter? Bij de VakantieDiscounter gelden dezelfde regels wat betreft aanbetalen bij TUI. Wel is het voorgekomen dat de VakantieDiscounter acties heeft waardoor jullie geen of weinig aanbetalingskosten hebben. Buiten deze acties om betalen jullie 15% van de reissom. Vertrekken jullie binnen 6 weken na de boeking? Dan hoeven jullie geen aanbetaling te doen.

> Ga direct naar het aanbod van de VakantieDiscounter

D-reizen – Geen aanbetaling actie

Op dit moment betaal je een kleine aanbetaling bij je boeking bij D-reizen. In het verleden heeft D-reizen acties gehad waardoor je tijdelijk geen aanbetaling hoefde te betalen, maar dat is op dit moment niet het geval. Wanneer D-reizen weer een ‘vakantie boeken zonder aanbetaling actie’ heeft, zul je dat direct terug kunnen vinden op deze pagina.

> Ga direct naar het aanbod van D-reizen

Boeken zonder aanbetaling

Tips voor het voordelig boeken van je vakantie

Uiteraard willen we allemaal graag een goede prijs betalen voor onze vakantie. Niets is minder leuk dan dat je véél meer hebt betaald dan nodig. Omdat we al meer dan 10 jaar schrijven over het vinden en zoeken van vakanties, weten we inmiddels de trucjes om voordelig een vakantie te kunnen boeken. Lees je mee?

1. Boek met vroegboekkorting

Zit je vast aan de schoolvakantie? Daar kun je helaas niets aan veranderen… Wel kun je proberen zo vroeg mogelijk te boeken, waardoor je toch nog voordelig weg kan in de schoolvakantie. Vanaf eind september / begin oktober zijn de eerste vliegtickets voor de voorjaarsvakantie en zomervakantie te koop. Als je er snel bij bent, kun je voor ongeveer dezelfde prijs boeken als iemand die buiten de schoolvakantie weggaat. Boek je liever een pakketreis? Hou dan onze site in de gaten vanaf november/december, want dan starten wij met het promoten van de eerste zomervakantie deals!

2. Probeer flexibel te zijn

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, daar zijn we ons bewust van. Maar, toch loont het om soms een paar dagen voor of na je gewenste vertrekdatum te kijken. We hebben eerder gezien dat dit echt honderden euro’s kan schelen. Dat is toch mooi meegenomen! Zelfs in de schoolvakanties is deze truc te proberen.

3. Wacht op ‘boeken zonder aanbetaling’ acties

Naast de andere leuke en voordelige vroegboekkorting acties, hebben reisorganisaties ook regelmatig de actie ‘vakantie boeken zonder aanbetaling’. Als je een grote vakantie boekt, is het fijn om bijvoorbeeld te kunnen wachten tot je je vakantiegeld binnen hebt. Zo kun je dus profiteren van goede early bird deals én pas betalen wanneer je vakantiegeld binnen is. Hou deze pagina in de gaten voor actuele vakantie zonder aanbetaling acties!


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.