TUI boeken zonder aanbetaling 2024?

Boek nu en betaal later! Bekijk hier alle acties
Aanbetaling TUI
Geschreven op:

Benieuwd naar hoe veel de TUI aanbetaling is? Soms heeft TUI geen aanbetaling acties, waardoor je pas later je vakantie hoeft te betalen. Op dit moment is er geen aanbetaling actie actief, maar kun je wel profiteren van de TUI Snelle Boekers Voordeel & daar krijg je veel… Voordeel! Ben je benieuwd wanneer je wél zonder aanbetaling kunt boeken? Bekijk dan de website van TUI voor de laatste informatie over alle ‘aanbetaling TUI acties’.

| Bekijk direct alle TUI acties |

TUI aanbetaling 2024 – Boek nu, betaal later

In een “normaal” jaar heeft de reisorganisatie TUI vaak een ‘boeken zonder aanbetaling’ actie. Haal alles uit je vakantie en profiteer van de TUI boek nu, betaal later actie. Op dit moment is deze TUI aanbetaling actie helaas niet actief, máár kun je wel profiteren van veel andere voordelen. Met de TUI Snelle Boekers Voordelen krijg je namelijk:

  • Tot €100,- extra korting per persoon
  • Kosteloos omruilen tot 7 dagen voor vertrek
  • Geld-Terug-Garantie

Eerder zagen we dat je met TUI Snelle Boekers Voordeel ook géén aanbetaling hoefde te doen, maar dit is tijdens deze versie van de actie niet van toepassing.

Hoeveel is de TUI aanbetaling?

Hoeveel is normaal de TUI aanbetaling? Normaal betaal je 30% van de hoofdsom als aanbetaling. Boek je last minute en vertrek je binnen 6 weken? Dan hoeven jullie bij TUI geen aanbetaling te doen, maar dan moet je het hele bedrag in één keer betalen. Het TUI Snelle Boekers Voordeel is daarom érg voordelig voor het boeken van een vakantie voor aankomende zomer!

>> Bekijk direct de Snelle Boekers Voordelen bij TUI

TUI aanbetaling

> Bekijk hier alle actuele TUI deals


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.