Benieuwd naar hoe veel de TUI aanbetaling is? Soms heeft TUI geen aanbetaling acties, waardoor je pas later je vakantie hoeft te betalen. Op dit moment is er geen aanbetaling actie actief, maar kun je wel profiteren van de TUI Snelle Boekers Voordeel & daar krijg je veel… Voordeel! Ben je benieuwd wanneer je wél zonder aanbetaling kunt boeken? Bekijk dan de website van TUI voor de laatste informatie over alle ‘aanbetaling TUI acties'.

| Bekijk direct alle TUI acties |

 

TUI aanbetaling 2022 – boeken zonder aanbetaling acties

In een “normaal” jaar heeft de reisorganisatie TUI vaak een ‘boeken zonder aanbetaling' actie. Op dit moment is deze actie helaas niet actief, máár kun je wel profiteren van veel andere voordelen. Met de TUI Snelle Boekers Voordelen krijg je namelijk:

  • Tot €100,- extra korting per persoon
  • Kosteloos omruilen tot 7 dagen voor vertrek
  • Geld-Terug-Garantie

Eerder zagen we dat je met TUI Snelle Boekers Voordeel ook géén aanbetaling hoefde te doen, maar dit is tijdens deze versie van de actie niet van toepassing.

Hoeveel is normaal de TUI aanbetaling? Normaal betaal je 30% van de hoofdsom als aanbetaling. Boek je last minute en vertrek je binnen 6 weken? Dan hoeven jullie geen aanbetaling te doen, maar dan moet je het hele bedrag in één keer betalen. Het TUI Snelle Boekers Voordeel is daarom érg voordelig voor het boeken van een vakantie voor aankomende zomer!

 

>> Bekijk direct de Snelle Boekers Voordelen bij TUI

 

TUI aanbetaling

>> Bekijk hier alle actuele TUI deals!