We zijn dit jaar meer dan ooit toe aan een vakantie in de zon. Al helemaal na de Nederlandse “zomer”. Kijk jij ook zo uit naar een vakantie waar niks hoeft, maar alles mag? Genieten van de lokale cultuur, de vele stranden en natuurlijk restaurantjes en een duik in de zee. Speciaal voor wie nog niet op vakantie is geweest heeft TUI de TUI Nazomerdeals! Je krijgt tijdens de Nazomerdeals actie tot maar liefst €200,- korting op je volgende vakantie. Wordt het Cyprus, Griekenland of ga je voor één van de Spaanse eilanden?

> Bekijk direct alle TUI Nazomer kortingen en bestemmingen

 

met korting naar de zon

 

TUI Nazomerdeals 2021 – FAQ

Tijdens de TUI Nazomerdeals zijn er natuurlijk allerlei leuke bestemmingen in de aanbieding. Maar wat nou als je écht niet kunt kiezen? Gelukkig kun je op de site van TUI alles lezen over alle bestemmingen. Zo kun je gemakkelijk uitvinden welke bestemming bij jou past. Ben je benieuwd wat de TUI Nazomer actie precies is? Lees dan verder in onze veelgestelde vragen!

1. Wanneer starten de TUI Nazomerdeals?

De TUI Nazomerdeals actie loopt van 20 tot en met 30 augustus 2021.

2. Welke kortingen krijg ik tijdens de TUI Nazomerdeals actie?

Als je een vakantie boekt tijdens de TUI Nazomerdeals actie krijg je een korting tot €200,- per persoon. De kortingen zijn per reis verschillend. Wij hebben een makkelijk overzichtje voor je gemaakt:

  • Zonvakanties Europa: tot €100,- korting per persoon
  • Verre reizen: tot €200,- korting per persoon
  • Stedentrips: tot €75,- korting per persoon
  • Busvakanties: tot €30,- korting per persoon

3. Welke bestemmingen zijn met korting te boeken?

De keuze uit bestemmingen is écht enorm. We kunnen ze helaas niet allemaal voor je opsommen ;-). Laten we het houden bij onze favoriete bestemmingen. Kies bijvoorbeeld voor een nazomervakantie op de Griekse eilanden, Cyprus, de Canarische Eilanden, Portugal, het tropische Curaçao, Spanje of Aruba. Zit er tussen onze favoriete bestemmingen niets voor jou tussen? No worries! Er zijn nog véél meer bestemmingen met een heerlijke korting te boeken.

4. Voor welke vertrekmaanden geldt de Nazomer korting?

De nazomerdeals (korting tot €200,-) geldt op vakanties met een vertrek in september of oktober 2021.

 

> Bekijk direct alle TUI Nazomer kortingen en bestemmingen