TIP: Van der Valk cinema suite

Met privé bioscoop & bubbelbad €80,- p.p.
Geschreven op:

Geniet van een uniek nachtje weg met deze Van der Valk deal! Jullie boeken nu een overnachting bij Van der Valk Hotel Veenendaal (4*) in Utrecht vanaf slechts €80,- per persoon. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe cinema suite.

Deze deal is te boeken voor veel verschillende aankomstdata in 2020 en 2021. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze Van der Valk cinema suite bij Voordeeluitjes

Van der Valk Veenendaal – Utrecht, Nederland

In deze rare tijd is het extra fijn om af en toe een nachtje weg te gaan… En waar kan dat beter dan in deze Van der Valk suite met privé bioscoop? Geniet van gratis films vanuit de relaxte lounge seats of kom lekker tot rust in het vrijstaande bubbelbad of de tweepersoons regendouche. Dat is nog eens luxe overnachten!

 

>> Bekijk deze Van der Valk cinema suite bij Voordeeluitjes

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.