Gezien op TikTok: goedkope vliegtickets in juni 2023

VakantieDealz.nl
Geschreven op:

Benieuwd naar de beste vliegticket deals voor in juni 2023? Wij hebben de beste koopjes voor je verzameld op TikTok! Let wel op, prijzen van vliegtickets kunnen elk moment veranderen. Dit zijn de goedkoopste deals gespot op 16 mei 2023, OP=OP.

1. Amsterdam – Thailand

Prijs: €359,- per persoon
Goedkoopste data: 7 – 17 juni 2023
> Bekijk deze vliegticket aanbieding

2. Brussel – Mallorca

Prijs: €56,- per persoon
Goedkoopste data: 6 – 20 juni 2023
> Bekijk deze vliegticket aanbieding

3. Eindhoven – Rome

Prijs: €42,- per persoon
Goedkoopste data: 14 – 20 juni 2023
> Bekijk deze vliegticket aanbieding

4. Brussel – Barcelona

Prijs: €81,- per persoon
Goedkoopste data: 12 – 21 juni 2023
> Bekijk deze vliegticket aanbieding

5. Brussel – Antalya

Prijs: €128,- per persoon
Goedkoopste data: 2 – 9 juni 2023
> Bekijk deze vliegticket aanbieding

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.