SENTIDO Mamlouk Palace Resort 5*

Egypte | All Inclusive v/a €446,-
Geschreven op:

Eén van de populairste resorts van Egypte is zonder twijfel SENTIDO Mamlouk Palace Resort! Dit luxe 5-sterren resort is een heerlijke plek voor jullie ontspannen zonvakantie aan de kust van Hurghada, Egypte. Jullie boeken nu een complete vakantie op basis van all inclusive al vanaf slechts €375,- per persoon! Wij hebben de beste aanbiedingen voor partijen zoals TUI, de VakantieDiscounter en Neckermann voor jullie verzameld. Eén overzicht met de beste prijzen voor het luxe SENTIDO Mamlouk Palace Resort!

Deze goedkope aanbieding is inclusief jullie vluchten (keuze uit verschillende luchthavens) , de transfers en het verblijf op basis van all inclusive in dit zeer goed beoordeelde (9,4) resort. Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen!

| Bekijk direct de goedkoopste prijzen |

 

SENTIDO Mamlouk Palace Resort – Hurghada, Egypte

 

Het prachtige SENTIDO Mamlouk Palace Resort ligt direct aan het prachtige privéstrand, waar jullie kunnen relaxen en genieten van het mooie weer. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. de zwembaden, de glijbanen, de wellness, het zonneterras, de restaurants & de bars, gratis WiFi, de sportfaciliteiten en meer!

 

> Bekijk alle SENTIDO Mamlouk Palace Resort aanbieding bij de VakantieDiscounter

> Bekijk alle SENTIDO Mamlouk Palace Resort aanbieding bij D-reizen

> Bekijk alle SENTIDO Mamlouk Palace Resort aanbieding bij SUNtip

 

 

TIP: Bekijk ook de mooiste plekken in Egypte om te snorkelen! 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.