Eén van de populairste resorts van Egypte is zonder twijfel SENTIDO Mamlouk Palace Resort! Dit luxe 5-sterren resort is een heerlijke plek voor jullie ontspannen zonvakantie aan de kust van Hurghada, Egypte. Jullie boeken nu een complete vakantie op basis van all inclusive al vanaf slechts €375,- per persoon! Wij hebben de beste aanbiedingen voor partijen zoals TUI, de VakantieDiscounter en Neckermann voor jullie verzameld. Eén overzicht met de beste prijzen voor het luxe SENTIDO Mamlouk Palace Resort!

Deze goedkope aanbieding is inclusief jullie vluchten (keuze uit verschillende luchthavens) , de transfers en het verblijf op basis van all inclusive in dit zeer goed beoordeelde (9,4) resort. Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen!

| Bekijk direct de goedkoopste prijzen |

 

SENTIDO Mamlouk Palace Resort – Hurghada, Egypte

 

Het prachtige SENTIDO Mamlouk Palace Resort ligt direct aan het prachtige privéstrand, waar jullie kunnen relaxen en genieten van het mooie weer. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. de zwembaden, de glijbanen, de wellness, het zonneterras, de restaurants & de bars, gratis WiFi, de sportfaciliteiten en meer!

 

> Bekijk alle SENTIDO Mamlouk Palace Resort aanbieding bij de VakantieDiscounter

> Bekijk alle SENTIDO Mamlouk Palace Resort aanbieding bij D-reizen

> Bekijk alle SENTIDO Mamlouk Palace Resort aanbieding bij SUNtip

 

 

TIP: Bekijk ook de mooiste plekken in Egypte om te snorkelen! 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter