Verblijven in een Roompot tiny house? Dan heb je geluk! Speciaal voor jou hebben wij de leukste tiny houses van Roompot op een rijtje gezet. Lees hier op welke vakantieparken je kunt verblijven in een tiny house!

 

Roompot Tiny House | Op welke vakantieparken vind je ze?

Er zijn verschillende Roompot vakantieparken waarop je kunt verblijven in een tiny house. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tiny house op de Veluwe, in Limburg of in Noord-Holland. Benieuwd welke tiny houses je op de Roompot parken kunt huren? Bekijk ze hieronder!

 

Roompot Tiny House – Droompark Hooge Veluwe

Eén van de meest populaire locaties om een tiny house te huren is op De Veluwe. En op Roompot vakantiepark Droompark Hooge Veluwe kun je twee soorten tiny houses huren! Eentje voor 2 personen en eentje voor 4 personen. De Roompot Tiny House 2 ligt zelfs aan een binnenplaats met een vuurplaats, bbq, loungebanken en een hottub.

> Bekijk de tiny house aanbiedingen op Droompark Hooge Veluwe bij Roompot

 

Roompot Tiny House – Droompark Beekbergen

Ook op Droompark Beekbergen in Gelderland kun je twee soorten Roompot tiny houses huren. Eentje voor 2 personen en eentje voor 4 personen. Beide tiny houses zijn sfeervol ingericht en hebben een gezellige veranda of een leuk terrasje. Ook Droompark Beekbergen ligt op de Veluwe en heeft o.a. een zwembad, tennisbanen, een fietsverhuur, een restaurant en meer.

> Bekijk de tiny house aanbiedingen op Droompark Beekbergen bij Roompot

 

Roompot Tiny House – Droompark Maasduinen

Droompark Maasduinen ligt in het natuurrijke Noord-Limburg; de ideale omgeving voor mooie fiets- en wandeltochten. Ook hier kun je twee soorten tiny houses huren (voor 2 en 4 personen). Hier kunnen jullie in stijl verblijven en genieten van de natuur. De Roompot tiny houses voor 2 personen grenzen aan een binnenplaats met hottub en vuurplaats.

> Bekijk de tiny house aanbiedingen op Droompark Maasduinen bij Roompot

 

Roompot Tiny House | Overige vakantieparken

Ook op de volgende Roompot vakantieparken kun je in een tiny house verblijven:

Meer Roompot?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter