Roompot tiny house aanbiedingen

De leukste huisjes in de natuur
Geschreven op:

Verblijven in een Roompot tiny house? Dan heb je geluk! Speciaal voor jou hebben wij de leukste tiny houses van Roompot op een rijtje gezet. Lees hier op welke vakantieparken je kunt verblijven in een tiny house!

 

Roompot Tiny House | Op welke vakantieparken vind je ze?

Er zijn verschillende Roompot vakantieparken waarop je kunt verblijven in een tiny house. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tiny house op de Veluwe, in Limburg of in Noord-Holland. Benieuwd welke tiny houses je op de Roompot parken kunt huren? Bekijk ze hieronder!

 

Roompot Tiny House – Droompark Hooge Veluwe

Eén van de meest populaire locaties om een tiny house te huren is op De Veluwe. En op Roompot vakantiepark Droompark Hooge Veluwe kun je twee soorten tiny houses huren! Eentje voor 2 personen en eentje voor 4 personen. De Roompot Tiny House 2 ligt zelfs aan een binnenplaats met een vuurplaats, bbq, loungebanken en een hottub.

> Bekijk de tiny house aanbiedingen op Droompark Hooge Veluwe bij Roompot

 

Roompot Tiny House – Droompark Beekbergen

Ook op Droompark Beekbergen in Gelderland kun je twee soorten Roompot tiny houses huren. Eentje voor 2 personen en eentje voor 4 personen. Beide tiny houses zijn sfeervol ingericht en hebben een gezellige veranda of een leuk terrasje. Ook Droompark Beekbergen ligt op de Veluwe en heeft o.a. een zwembad, tennisbanen, een fietsverhuur, een restaurant en meer.

> Bekijk de tiny house aanbiedingen op Droompark Beekbergen bij Roompot

 

Roompot Tiny House – Droompark Maasduinen

Droompark Maasduinen ligt in het natuurrijke Noord-Limburg; de ideale omgeving voor mooie fiets- en wandeltochten. Ook hier kun je twee soorten tiny houses huren (voor 2 en 4 personen). Hier kunnen jullie in stijl verblijven en genieten van de natuur. De Roompot tiny houses voor 2 personen grenzen aan een binnenplaats met hottub en vuurplaats.

> Bekijk de tiny house aanbiedingen op Droompark Maasduinen bij Roompot

 

Roompot Tiny House | Overige vakantieparken

Ook op de volgende Roompot vakantieparken kun je in een tiny house verblijven:

Meer Roompot?


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.