Op zoek naar een vakantiehuis 10 personen in Nederland? Wij hebben de beste aanbiedingen, kortingen en vakantiehuizen voor je verzameld! Zo kun je gemakkelijk een vakantiehuis of vakantiewoning voor 10 personen vinden.

> Bekijk direct alle vakantiehuizen voor 10 personen bij Landal
> Bekijk direct alle vakantiehuizen voor 10 personen bij CenterParcs
> Bekijk direct alle vakantiehuizen voor 10 personen bij Natuurhuisje

 

Actuele 10 persoons vakantiehuis kortingen & aanbiedingen

Binnen het grote aanbod van 10-persoons vakantiehuizen in Nederland op zoek naar de huisjes met korting? Hieronder zullen we altijd de actuele aanbiedingen voor 10 personen vakantiehuizen in Nederland voor je verzamelen!

 

Vakantiehuis 10 personen Nederland – TOP 5 leukste huizen

Willen jullie een weekendje weg of verblijven jullie liever een (mid)week ergens in Nederland? Er zijn gigantisch veel leuke huizen voor 10 personen te vinden, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Belangrijk is om eerst te bepalen waar in Nederland jullie willen verblijven. Elke provincie heeft eigen unieke aspecten en prachtige bezienswaardigheden. Houden jullie van lange strandwandelingen? Kies dan bijvoorbeeld voor een vakantiewoning in Zeeland of één van de Waddeneilanden. Verblijven jullie liever in een bosrijke omgeving? Denk dan eens aan Gelderland of Limburg… Maar, ook de overige provincies en regio's hebben allerlei prachtige plekken!

 

1. Landal Hoog Vaals Limburg – Meerdere huizen voor 10 personen

Al lange tijd populair onder bezoekers: Landal Hoog Vaals. Een divers en prachtig Landal vakantiepark met verschillende vakantiehuizen voor groepen van 10 personen. Het vakantiepark in Limburg ligt in een prachtige omgeving en heeft vele faciliteiten.

> Bekijk de 10-persoons vakantiehuizen bij Landal Hoog Vaals

 

2. De Kempervennen – Meerdere huizen voor 10 personen

Misschien wel hét populairste vakantiepark in Nederland: de Kempervennen in Brabant. Dit vakantiepark heeft meerdere vakantiehuizen voor 10 personen en biedt de ideale plek voor plezier voor een grote groep.

> Bekijk de 10-persoons vakantiehuizen bij de Kempervennen

 

3. Natuurhuisje in Den Burg – Vakantiehuis Waddeneilanden

Op het prachtige Texel ligt het vakantiehuis ‘In Den Burg'. De charme van dit vakantiehuis van Natuurhuisje in combinatie met de luxe faciliteiten maakt dit de ideale vakantiewoning voor een verblijf op de Waddeneilanden. TIP: jullie hebben hier een prachtig weids uitzicht…

> Bekijk dit 10-persoons vakantiehuis op Texel bij Natuurhuisje.nl

 

4. Roompot de Katjeskelder – Meerdere huizen voor 10 personen

Wie kent ‘m niet?! Vakantiepark de Katjeskelder is al sinds vroeger DE plaats voor een vakantie voor grotere groepen. De Katjeskelder van Roompot heeft meerdere vakantiehuizen op het park waar je met 10 of meer personen kunt verblijven. Vaak met veel korting te boeken!

> Bekijk de 10-persoons vakantiehuizen bij de Katjeskelder

 

5. Landal het Vennenbos – vakantiehuis voor 10 personen

Een vakantiehuis huren op dit prachtige vakantiepark in Noord-Brabant? Dat is mogelijk! Landal het Vennenbos heeft er niet veel; maar de huizen voor 10 personen zijn wel onwijs gezellig en hebben een mooie ligging in het park.

> Bekijk de 10-persoons vakantiehuizen bij Landal het Vennenbos

 

Bovenstaande vakantiehuizen zijn allemaal geschikt voor een verblijf met tien personen. Zo kunnen jullie gemakkelijk en snel een vakantiewoning naar smaak vinden! Of jullie met een grote familie, vriendengroep of verschillende families samen willen verblijven: het maakt voor bovenstaande opties niet uit. De meeste vakantiehuizen hebben verschillende slaapkamers, waardoor je toch nog wat privacy hebt. Ondanks de vele personen die in hetzelfde vakantiehuis verblijven.

Willen jullie liever toch iets meer privacy? Dan kunnen jullie er natuurlijk ook voor kiezen om verschillende vakantiehuizen op hetzelfde vakantiepark te boeken. Zo heb je toch nog de gezelligheid, maar wel wat meer privacy.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met minder dan 10 personen een 10-persoons vakantiehuis in Nederland te boeken. Soms scheelt het bijna niets met een kleiner huis, maar hebben jullie wel meer ruimte of zelfs de beschikking over privé slaapkamers!

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter