RIU weken bij TUI

Exclusief €100,- korting per persoon op ALLE hotels!
Geschreven op:

Een vakantie waar luxe, comfort en service een garantie zijn… Wij tekenen ervoor! Zoek jij dit ook binnen een vakantie? Kies dan voor een verblijf in een RIU hotel! En goed nieuws… De RIU weken zijn namelijk begonnen bij TUI. Dat betekent dat je maar liefst tot €100,- korting per persoon krijgt. En het goede nieuws is: de keuze is reuze!

> Boek direct jouw RIU vakantie met korting bij TUI

 

Deze aanbieding is geldig op alle RIU vakanties bij TUI. Voor de €100,- korting heb je geen TUI kortingscode nodig, de korting wordt automatisch berekend. De RIU weken actie loopt tot en met 19 maart 2020 en is geldig op ALLE RIU vakanties met een vertrek t/m 31 oktober 2020.

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.