Wow… Landal Marker Wadden is zonder twijfel één van de meest unieke Landal parken van het land! Het Landal vakantiepark Landal Marker Wadden bestaat (tot nu toe) uit slechts 4 eilandhuisjes midden in de natuur van Flevoland. Je vindt Landal Marker Wadden in een nieuw stukje Nederland, namelijk in een bijzonder natuurgebied in het Markermeer. Een unieke kans om er echt even helemaal tussenuit te gaan.

> Bekijk direct alle Landal Marker Wadden kortingen en aanbiedingen

 

Landal Marker Wadden – Meer informatie

Het gloednieuwe Landal Marker Wadden vind je op het Haveneiland in het Markermeer (Flevoland). Op dit eiland staan slechts 4 Landal huisjes, die energieneutraal zijn. De beroemde Zweedse meubelgigant heeft ervoor gezorgd dat de eilandhuisjes duurzaam zijn ingericht. Daarnaast zijn de huisjes duurzaam gebouwd en energiecentraal. Toch zijn de huisjes van Landal Marker Wadden luxe én comfortabel.

Landal Marker Wadden – Vakantiehuisjes

Het vakantiepark Landal Marker Wadden heeft in totaal 4 vakantieshuisjes (2 verschillende soorten). Namelijk:

landal marker wadden

2-persoons eilandhuisje

4-persoons eilandhuisje

4-5-persoons eilandhuisje

Landal Marker Wadden – korting & aanbiedingen

Mocht Landal nog beschikbare huisjes hebben op vakantiepark Landal Marker Wadden, dan is de kans groot dat je met korting kunt boeken. De last minute kortingen bij Landal lopen namelijk altijd op tot maar liefst 40%!

Let wel op dat Landal Marker Wadden slechts vier huisjes heeft, dus dat deze waarschijnlijk snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van een verblijf bij dit unieke Landal park? Boek dan op tijd!

> Bekijk direct alle actuele aanbiedingen en kortingen voor Landal Marker Wadden

 

Waarom kiezen voor Landal Marker Wadden?

Als je even helemaal één wilt worden met de natuur, moet je bij Landal Marker Wadden zijn! De Marker Wadden is een nieuw stukje natuurgebied in Nederland en was een initiatief van Natuurmonumenten om de natuur in het Markermeer te herstellen. De Marker Wadden bestaan uit vijf verschillende eilandjes waar veel verschillende vogels, vissen en planten leven. Je verblijft bij Landal Marker Wadden dus midden in de natuur!

Als je verblijft bij Landal Marker Wadden ervaar je het ultieme eilandgevoel: echt even weg van alles en iedereen. Het strand ligt letterlijk voor de deur. Bovendien is er rondom Landal Marker Wadden maar liefst 12 kilometer aan wandelpaden aangelegd, waardoor jullie de bijzondere omgeving te voet kunnen ontdekken. Het is een unieke ervaring… Langs de wandelpaden vind je ook enkele vogelkijkhutten, vanuit waar je de mooiste vogels kunt spotten. Vergeet je verrekijker dus niet!

> Lees hier meer over het unieke vakantiepark Landal Marker Wadden

Ook interessant voor jou

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter