Eén, twee of zelfs drie keer per jaar gooit KLM heel veel vluchten in de uitverkoop. Deze vluchten zijn voor een aantal weken voor een lager bedrag te boeken. Deze (inmiddels) beroemde weken heten de KLM Werelddeal Weken. Al jaren schrijven we over deze weken, en we zitten qua startdatum er vrijwel nooit naast. We hebben goed nieuws, want KLM heeft nu héél veel tickets in de SALE!

> Bekijk direct alle kortingen & bestemmingen van de KLM sale 2021

 

 

 

KLM Werelddeal Weken 2021 – wanneer?

De belangrijkste vraag die elk seizoen weer gesteld gaat worden is ‘Wanneer beginnen de KLM Werelddeal Weken weer?'. We weten niet zeker of er KLM Werelddeal Weken gaan plaatsvinden in 2021. Andere jaren begonnen de KLM Werelddeal Weken in de eerste week van januari, maar i.v.m. de huidige periode zijn de Werelddeal Weken afgelopen januari niet doorgegaan. De tweede Werelddeal Weken beginnen normaliter eind augustus / begin september. Het is nog even afwachten of die wél doorgaan, maar wij hebben goede hoop. Hou onze site in de gaten voor de laatste updates!

KLM Werelddealweken 2021 – bestemmingen & prijzen

We hebben het geluk dat KLM op zoveel verschillende bestemmingen vliegt. Hierdoor zit er altijd voor iemand wel iets tussen. Van verre reizen tot dichterbij voor een leuke citytrip. De periode van de KLM Werelddeal weken 2021 kun met veel korting jullie vliegtickets naar deze bestemmingen boeken.

Een aantal bestemmingen die vorige jaren meededen, zijn:

  • New York
  • Bali
  • Londen
  • Aruba
  • Curacao
  • Zuid-Afrika
  • Bangkok
  • Berlijn

en nog veel meer!

> Bekijk direct alle KLM Werelddeal Weken bestemmingen

 

KLM Werelddeal Weken 2021

KLM Werelddeal Weken 2021 – FAQ

Ben je benieuwd wat je tijdens de KLM Werelddeal Weken kunt verwachten? Wij hebben de meest gestelde vragen rondom de Werelddeals én KLM vluchten voor je verzameld en zo helder mogelijk voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Klik dan gerust door naar de informatiepagina van KLM zelf of stuur ons een berichtje. We helpen je graag!

1. KLM – Welke bagage is inbegrepen?

Welke bagage bij jouw reis inbegrepen is, is per geboekte reis verschillend. Je kunt altijd meer info vinden bij ‘Mijn KLM'. De algemene regels rondom bagage zijn:

  • Economy Class op Europese en intercontinentale vluchten: 1 stuk handbagage, 1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop. Totaal gewicht max. 12 kg.
  • Business Class op Europese en intercontinentale vluchten: 2 stuks handbagage, 1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, Totaal gewicht max. 18 kg.

Wanneer je een ‘light' ticket boekt, is de ruimbagage niet inbegrepen. Tijdens het boeken kun je kiezen voor het soort ticket. Daarin zijn upgrades (tegen betaling) mogelijk, waardoor ruimbagage inbegrepen is.

2. Wat zijn de extra kosten bij het boeken?

Bij het boeken van een KLM vliegticket komt er altijd €10,- aan reserveringskosten bij. Dit is een bedrag per boeking, dus niet per persoon.

3. Tot hoe hoog lopen de kortingen op?

De kortingen lopen over het algemeen op tot 25% korting op de reguliere kortingen. Toch hebben we ook wel eens een afprijzing van bijna 40% van de gemiddelde prijs gezien. Je weet het dus nooit!

4. Biedt KLM tijdens de COVID-19 periode flexibiliteit aan?

Ja zeker. Op dit moment (augustus) biedt KLM de Flexdeals aan. Hierdoor kun je gemakkelijk je reis verzetten of omboeken. Wil je zeker zijn dat er op het moment van jouw boeking nog zulke voorwaarden zijn? Check dan altijd de KLM website.

5. Doet KLM iets met duurzaamheid?

KLM houdt zich uiteraard bezig met duurzaamheid. Daarom zetten ze zich voortdurend in om de CO₂-uitstoot te verminderen en het voortouw te nemen bij het creëren van een duurzamere toekomst voor de luchtvaart.

> Bekijk meer informatie op de website van KLM

 

KLM Werelddeal Weken 2021