KLM Black Friday 2023

Extra veel korting op vliegtickets!
Geschreven op:

Zit jij ook al helemaal klaar voor Black Friday 2023? Officieel beginnen alle aanbiedingen op Black Friday zelf (24 november 2023), maar KLM besloot eerdere jaren om al eerder van start te gaan! En vaak waren de kortingen net zo mooi als met de KLM Werelddeal Weken. Vlieg bijvoorbeeld super voordelig retour naar Los Angeles, Curacao, Aruba, Londen of misschien wel Johannesburg. De keuze is reuze én aan jullie!

| Ga direct naar KLM Blue Fly Days 2023 aanbiedingen |

KLM Black Friday 2023 – vliegticket aanbiedingen

De KLM Blue Fly Days 2022 (de KLM-versie van Black Friday) gaan beginnen! Dat betekent dat je met extra veel korting jouw vliegtickets kan boeken. Een aantal Black Friday KLM deals zijn:

  • Miami: €439,-
  • San Francisco: €499,-
  • Johannesburg: €519,-
  • Kuala Lumpur: €589,-

en nog veel meer…

> Bekijk de KLM Black Friday 2023 aanbiedingen

Wanneer is de KLM Black Friday actie?

We verwachten dat KLM in ieder geval op Black Friday zelf (24 november 2023) tickets in de aanbieding heeft. Eerdere jaren zagen we dat ook de dagen daarvoor en de dagen na Black Friday (tot in ieder geval Cyber Monday) KLM tickets met voordeel te boeken zijn. Wel willen we je aanraden om niet te lang te wachten als je een goede aanbieding ziet, OP=OP namelijk.

Waarom boeken bij KLM?

Heb je tijdens Black Friday (of hoe KLM het noemt: de Blue Fly Days) je ticket bemachtigd? Dan kan de vakantiepret al beginnen. Waarom wij zo’n fan zijn van het vliegen met KLM? Het personeel is ontzettend vrolijk, je krijgt zelfs bij een kleine vlucht een lekkere snack en een drankje en de toestellen zijn comfortabel. Ook kun je bij KLM gemakkelijk services bijboeken.

Is mijn bagage inbegrepen in de prijs?

Welke bagage bij jouw reis inbegrepen is, is per geboekte reis verschillend. Je kunt altijd meer info vinden bij ‘Mijn KLM’. De algemene regels rondom bagage zijn:

  • Economy Class op Europese en intercontinentale vluchten: 1 stuk handbagage, 1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop. Totaal gewicht max. 12 kg.
  • Business Class op Europese en intercontinentale vluchten: 2 stuks handbagage, 1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, Totaal gewicht max. 18 kg.

Wanneer je een ‘light’ ticket boekt, is de ruimbagage niet inbegrepen. Tijdens het boeken kun je kiezen voor het soort ticket. Daarin zijn upgrades (tegen betaling) mogelijk, waardoor ruimbagage inbegrepen is.

Hoe kan ik een Blue Fly Days ticket bemachtigen?

Wanneer de KLM Black Friday actie van start gaat, kun je hier lezen of via onze nieuwsbrief een alert krijgen. Vanaf dan kan je online op de website van KLM de exacte bestemmingen en prijzen bekijken en boeken.

Wat is de goedkoopste KLM actie?

Uiteraard kennen we allemaal de KLM Werelddeal Weken (inmiddels heet deze beroemde actie de KLM Real Deal Days) en deze actie staat al jaren bekend als een periode waar je met exclusieve korting je tickets kunt bemachtigen. Maar, als we deze actie vergelijken met de Blue Fly Days van KLM, dan liggen de prijzen ongeveer gelijk. Je hebt door deze black friday actie dus nóg een moment in het jaar om goedkope KLM tickets te scoren!

TIP: voor Black Friday editie 2023 kun je nu ook terecht bij een zusje van vakantiedealz voor nog veel meer Black Friday aanbiedingen: BlackFridayDealz.nl


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.