Wynwood Boutique Hotel

Willemstad, Curaçao

Wynwood Boutique Hotel

Curaçao

Verblijven in een kleinschalig, kleurrijk en trendy hotel op Curaçao? Welkom bij Wynwood Boutique Hotel: gelegen bij Willemstad, in het Pietermaai district. De kamers zijn uniek en sfeervol ingericht, waardoor je gelijk dat vakantiegevoel krijgt. Begin je dag met en verfrissende duik in het zwembad en ontdek daarna wat Curaçao allemaal te bieden heeft. Heb je trek gekregen? Dineer dan bij één van de vele, gezellige restaurants in de buurt en bij terugkomst in het hotel kom je tot rust in je fijne kamer. Pak je koffers in & op naar Wynwood Boutique!

Meer over Curaçao

Met een koude awa di lamunchi genieten van zon, zee en strand… Het kan allemaal op het tropische eiland Curaçao. Het eiland heeft prachtige stranden zoals het bekende Jan Thiel Strand, maar ook onze favoriet Playa Porto Marie. Wil je alles ontdekken op Curaçao? Huur dan een auto en je bent vrij om te gaan en staan waar je wil. Door het warme klimaat is Curaçao ook een fantastische bestemming voor in de winter. Lekker wat vitamine D en het thuisfront jaloers maken, wie wil dat niet?!

Faciliteiten van Wynwood Boutique Hotel

  • Wynwood Boutique Hotel Zwembad
  • Wynwood Boutique Hotel Gratis wifi
  • Wynwood Boutique Hotel Dicht bij het strand en centrum
Wynwood Boutique Hotel Bekijk alle faciliteiten van Wynwood Boutique Hotel
  • Wynwood Boutique Hotel Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Wynwood Boutique Hotel Meer dan 10 jaar ervaring
  • Wynwood Boutique Hotel Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail