Hotel The Dutch

Maastricht, Limburg

Hotel The Dutch

Nederland

Midden in het gezellige centrum van Maastricht verblijven? Zoek niet verder, want een verblijf bij Hotel The Dutch is de perfecte keuze! Dit hippe hotel is gevestigd in een groot herenhuis in de levendige wijk Wyck. Vanuit hier wandelen jullie zo naar allerlei restaurantjes en winkels. Jullie ontbijtje krijgen jullie via een ‘Breakfast Bag’ die ’s ochtends aan jullie deur hangt. Voor een lekker koffietje kunnen jullie terecht in de Hang-Out Bar. Willen jullie ’s avonds écht lekker eten? Reserveer dan een tafeltje bij het bekende restaurant Harry’s. De menukaart ligt al voor jullie klaar in de kamer…

Meer over Maastricht

Een lang weekend of een nachtje weg: Maastricht is een meer dan uitstekende keuze. Van de gezellige terrassen tot aan de vele hotspots die de stad kent. Een selfie op de Sint Servaasbrug, struinen door de beroemde boekwinkel Dominicanen en picknicken in Frontenpark. Je gaat je niet snel vervelen in de Limburgse stad. Blijf je iets langer dan een dag? Bezoek dan één van de wijnboerderijen (ja echt!) net buiten de stad. Voor ons voelt een (mini-)vakantie in Maastricht als een vakantie in het buitenland. Genieten…

Faciliteiten van Hotel The Dutch

  • Hotel The Dutch Bar
  • Hotel The Dutch Gratis wifi
  • Hotel The Dutch In het centrum
Hotel The Dutch Bekijk alle faciliteiten van Hotel The Dutch
  • Hotel The Dutch Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Hotel The Dutch Meer dan 10 jaar ervaring
  • Hotel The Dutch Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail