Hotel de Hallen

Amsterdam, Nederland

Hotel de Hallen

Nederland

Super interessant 4-sterren hotel in Amsterdam-West! Verblijf in een oude tramremise in Amsterdam, vlak bij de Foodhallen en Filmhallen. Graag een stukje groen opzoeken? Dat kan in het Vondelpark op een kwartier loopafstand. Liever de stad in? De Amsterdamse binnenstad is een kwartier rijden vanuit Hotel de Hallen. Er is in de buurt veel te ontdekken, maar je kunt ook je ogen uitkijken in het hotel zelf. Met een rijk, industrieel interieur geeft dit hotel een trendy touch aan hun design. Kom jij een heerlijk drankje doen op het ruime terras?

Meer over Amsterdam

Wat dachten jullie van een nachtje weg in eigen land? En dan hebben we het natuurlijk over een verblijf in onze gezellige hoofdstad, het bruisende Amsterdam! Wandel over de grachten, breng een bezoekje aan de Dam en struin langs alle bekende winkels in de Kalverstraat. Liever op zoek naar een leuk terrasje? Wat dachten jullie van het gezellige Rembrandtplein of het Leidseplein? Deze veelzijdige stad is geschikt voor jong en oud. Zo vinden jullie naast restaurants, bars en winkels ook indrukwekkende musea en natuurlijk niet te missen: het Vondelpark.

Faciliteiten van Hotel de Hallen

 • Hotel de Hallen Restaurant & bar
 • Hotel de Hallen Kindvriendelijk
 • Hotel de Hallen Activiteiten
 • Hotel de Hallen Gratis wifi
 • Hotel de Hallen Dicht bij het centrum
Hotel de Hallen Bekijk alle faciliteiten van Hotel de Hallen
 • Hotel de Hallen Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Hotel de Hallen Meer dan 10 jaar ervaring
 • Hotel de Hallen Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail