Edward hotel

Londen, Engeland

Edward hotel

Shoppen op Portobello Road of op de Camden Market, naar de bekendste hotspots en natuurlijk heerlijk eten: welkom in de bruisende stad Londen! Jullie verblijven in het centrale en typisch Engelse Edward Hotel. Vanuit hier kunnen jullie gemakkelijk naar de bekendste bezienswaardigheden van de stad. Ook vinden jullie om de hoek het metrostation Lancaster Gate en Hyde Park. Met de metro reizen jullie gemakkelijk naar andere plekken en wijken van Londen. Dit kleinschalige hotel is een fijne uitvalbasis voor jullie citytrip!

Meer over Londen

De hoofdstad van Engeland, Londen, behoort tot de must-see steden van de wereld. Met haar eeuwenoude tradities is de stad een erg bijzondere trekpleister. Denk aan de wisseling van de wacht bij onder andere het prachtige Buckingham Palace. Of bezoek de iconische Big Ben of Londen Bridge! Shoppen kan je ook als de beste in Londen. Het centrum zit vol met drukke winkelstraten waar je ogen niet uitgekeken raken. Over een geweldige stad in de buurt van Nederland gesproken, is Londen zeker de moeite waard om te bezoeken. Genieten maar!

Faciliteiten van Edward hotel

  • Edward hotel Gratis wifi
  • Edward hotel Dicht bij het centrum
Edward hotel Bekijk alle faciliteiten van Edward hotel
  • Edward hotel Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Edward hotel Meer dan 10 jaar ervaring
  • Edward hotel Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail