Boutiquehotel Dokkum

Dokkum, Friesland

Boutiquehotel Dokkum

Nederland

Wisten jullie dat Dokkum één van de oudste steden van Friesland is? Ontdek deze historische stad en combineer dit met een uitstekend verblijf bij Boutiquehotel Dokkum. Jullie verblijven direct in het centrum en dicht bij het Nationaal Park Lauwersmeer. Zo kunnen jullie stad & natuur goed met elkaar combineren. Wandel door het centrum en ontdek de prachtige, historische monumenten. Het hotel is o.a. voorzien van luxe kamers, een gezellige binenntuin, een restaurant én heeft een terras aan het water: ideaal voor de zomerse dagjes!

Meer over Friesland

Friesland is dé provincie in het noorden van Nederland, en daar is genoeg te doen! Deze bijzondere provincie is rijk aan mooie steden en natuurgebieden, met elk hun geschiedenis en verhalen. Leeuwarden is zeker de moeite waard om te bezoeken. Je kan daar heerlijk eten en in de avond zijn de terrassen gezellig vol. En natuurlijk kunnen we de Waddeneilanden niet vergeten. Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust op Ameland, waar je, als het niet te koud is, vaak zo de zee in kan lopen. Dus, waar wacht je nog op?

Faciliteiten van Boutiquehotel Dokkum

  • Boutiquehotel Dokkum Restaurant & bar
  • Boutiquehotel Dokkum Gratis wifi
  • Boutiquehotel Dokkum In het centrum
Boutiquehotel Dokkum Bekijk alle faciliteiten van Boutiquehotel Dokkum
  • Boutiquehotel Dokkum Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Boutiquehotel Dokkum Meer dan 10 jaar ervaring
  • Boutiquehotel Dokkum Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail