Bliss Boutique Hotel

Breda, Noord-Brabant

Bliss Boutique Hotel

Nederland

Verblijf jij ook zo graag in een boutique hotel? Dan hebben wij een heel leuk adresje gevonden in het oh zo gezellige Breda. Bliss Boutique Hotel ligt direct in het bruisende hart, op slechts 400 meter van het bekende Begijnhof en dicht bij de Grote Kerk. Struin door de gezellige straatjes van Breda en sluit de avond af met een welverdiend drankje in de gezellige bar. Het hotel beschikt over 9 unieke themakamers met o.a. een fijne boxspring en een sfeervolle haard. Een goede nachtrust gegarandeerd…

Faciliteiten van Bliss Boutique Hotel

  • Bliss Boutique Hotel Bar
  • Bliss Boutique Hotel Gratis wifi
Bliss Boutique Hotel Bekijk alle faciliteiten van Bliss Boutique Hotel
  • Bliss Boutique Hotel Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Bliss Boutique Hotel Meer dan 10 jaar ervaring
  • Bliss Boutique Hotel Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail