Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen

Ammerzoden, Gelderland

Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen

Nederland

Slapen naast een kasteel in een prachtig, historisch pand? Dan hebben wij de perfecte B&B voor jullie gevonden! Bed and Breakfast Koetshuis Kasteel Ammersoyen is gelegen nabij het gezellige Den Bosch en Zaltbommel en is hét verblijfsadres wanneer je op zoek bent naar een unieke overnachting in eigen land. De B&B is o.a. voorzien van een eetkamer, een gezellige bar met terras en een prachtige tuin. Geniet ’s ochtends van een vers ontbijt met lokale ingrediënten en ontdek vervolgens de mooie omgeving…

Faciliteiten van Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen

  • Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen Restaurant & bar
  • Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen Gratis wifi
  • Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen Rustig
Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen Bekijk alle faciliteiten van Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen
  • Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen Meer dan 10 jaar ervaring
  • Bed and Breakfast Kasteel Ammersoyen Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail