Romantisch een nachtje weg en overnachten in een hotel met bubbelbad op de kamer… Beter kan niet toch? Wij hebben in deze top 10 de meest luxe hotelkamers met een hottub of bubbelbad op de kamer geselecteerd. Zo kun jij samen met jouw geliefde of beste vriend(in) genieten van een ontspannen wellness overnachting!

> Bekijk hier alle arrangementen voor hotels met een bubbelbad op de kamer

 

Hotel met bubbelbad op de kamer – TOP 10

Wij hebben de top 10 hotels met bubbelbad op de kamer geselecteerd. Uiteraard is er nog een veel grotere keuze uit verschillende hotels met een bubbelbad. Hou deze pagina in de gaten, want we zullen regelmatig hotels en suites met een hottub op de kamer toevoegen. Alles weten over een bubbelbad van het merk Jacuzzi ® op de kamer boeken? Lees dan alles over het merk Jacuzzi ® hier!

 

1. Mainport Hotel – Rotterdam – Bubbelbad op de kamer

Het zeer goed beoordeelde en luxe 5* Mainport Hotel in Rotterdam is een fantastische plek voor jullie luxe overnachting! Hotelkamers in het Mainport Hotel hebben de beschikking over een fijn bubbelbad.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid 

2. Van der Valk Middelburg – Bubbelbad & sauna op de kamer

Van der Valk hotels staan natuurlijk bekend om de luxe suites met een bubbelbad. Zo heeft ook Van der Valk een ‘wellnesssuite' met o.a. een bubbelbad, infrarood sauna en een dubbele regendouche.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

3. Inntel Hotels Art Eindhoven – Eindhoven – Bubbelbad op de kamer

Niet alleen overnachten in een prachtige design hotelkamer, maar jullie kunnen ook ontspannen in de grote ronde bubbelbad in jullie kamer. De ‘Art Bubbelbad Kamer' heeft de beschikking over een XL hottub.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

4. Hotel the Toren – Amsterdam – Bubbelbad op de kamer

Hotel The Toren is maar liefst vier keer uitgeroepen tot beste hotel van Nederland… Hier moeten jullie heen! De meest luxe kamers hebben de beschikking over een dubbele whirlpool op de kamer!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

5. Hotel de Reehorst – Ede – XL bubbelbad op de kamer

Het zeer goed beoordeelde Hotel de Reehorst in Ede heeft verschillende hotelkamers met bubbelbad. Kies bijvoorbeeld voor een hotelkamer met hottub én een bioscoop TV scherm…

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

6. Kasteel de Wittenburg – Wassenaar – Bubbelbad op de kamer

Het prachtige Kasteel de Wittenburg in Wassenaar (bij Den Haag) is een romantische plek waar jullie écht kunnen ontspannen. De meest luxe hotelkamers hebben een een sauna en fijne hottub op de kamer.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

7. Van der Valk Tilburg – Brabant – Luxe hotel met bubbelbad op kamer

Van der Valk Tilburg behoort tot onze favoriete Van der Valk hotels van Nederland… Dit luxe hotel heeft meerdere themakamers met een grote hottub. Daarnaast zijn de bedden zeer comfortabel en de kamers erg ruim.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

8. Van der Valk Emmen – Themakamers & bubbelbad op de kamer

Kiezen jullie voor de Afrika Suite, de Hollywood suite of misschien één van de andere themakamers? Van der Valk Emmen heeft luxe hotelkamers met een hottub of een bubbelbad. Keuze genoeg!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

9. Grand Hotel de Draak – Bergen op Zoom – Bubbelbad op de kamer

Grand Hotel de Draak is het oudste hotel van Nederland, maar misschien ook wel één van de meest relaxte hotels van het land. De ‘Superior Suites' zijn niet alleen prachtig, maar hebben ook een bubbelbad op de kamer.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

10. Hotel Villa de Klughte – Wijk aan Zee – 2 persoons bubbelbad op de kamer

Met uitzicht over het strand of de duinen heeft Hotel Villa de Klughte een prachtige locatie! Zowel de suites als de superior kamers hebben de beschikking over een 2 persoons bubbelbad.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

 

hotel met jacuzzi op kamer

 

Tips voor een overnachting in een hotel met bubbelbad op kamer

Nu we allemaal wat minder op reis gaan, is een luxe overnachting in Nederland de perfecte oplossing. Romantisch met jouw geliefde of gezellig met een vriend of vriendin er even tussenuit… Wat is er dan fijner dan een prachtige hotelkamer of suite met o.a. een privé hottub en soms nog andere wellness faciliteiten? Op deze pagina hebben wij onze persoonlijke top 10 hotels met een bubbelbad op de kamer geselecteerd. Deze adresjes zijn allemaal zeer geschikt voor een nachtje of weekendje weg in Nederland. Zwemmen tijdens je verblijf? Bekijk dan ook de Turkse, Griekse en Spaanse hotels met privé zwembad!

Tip: zit jouw ideale hotelkamer met bubbelbad er toch niet tussen? Kijk dan eens verder op VakantieDealz, want daar publiceren we elke dag veel goedkope vakanties & vakantie aanbiedingen speciaal voor jou. En soms zijn 8-daagse all inclusive deals naar de zon nog voordeliger dan een paar nachten weg in eigen land… Of bekijk eens de top 10 luxe hotels Nederland!

 

Hotel met bubbelbad van het merk Jacuzzi ® op de kamer?

Veel mensen zoeken een hotelkamer met bubbelbad van het merk Jacuzzi ®. Het Amerikaanse merk Jacuzzi ® is al sinds 1956 een wereldwijd bekend merk voor o.a. bubbelbaden voor binnen en spa’s voor buiten. Wil je dus echt een hotel met bubbelbad van het merk Jacuzzi ® op de kamer boeken? Check dan altijd even of er wel een bubbelbad/spa van het merk Jacuzzi ® staat en niet een ‘zomaar’ een bubbelbad/spa van een ander merk.

 

Hotel met bubbelbad op kamer – TOP 10

  1. Mainport Hotel Rotterdam
  2. Van der Valk Middelburg
  3. Inntel Hotels Art Eindhoven
  4. Hotel the Toren Amsterdam
  5. Hotel de Reehorst Ede
  6. Kasteel de Wittenburg Wassenaar
  7. Van der Valk Tilburg
  8. Van der Valk Emmen
  9. Grand Hotel de Draak Bergen op Zoom
  10. Hotel Villa de Klughte Wijk aan Zee

 

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter